om morgonvinden.

söndag.  en dag som annars så himla lätt kan vara fylld med trötthet, ångest och snart-är-det-ny-vecka-stress tycker jag bara ska spenderas med dina bästa bestyr från må-bra-listan. själv handlar min söndag om sånt som mys, fotbad, filmmarathon, peppande promenad, pyssel, långlunch och långdusch. allt tillsammans med allra käraste syster. ett fantastiskt fint sällskap! 


men det som gjort min dag så lyckorusig som den nu känns är ju starten. en magisk morgonstund med svala höstvindar genom spetsgardinen, en bra tv-serie på datorskärmen och så jenny på kudden bredvid förståss. 


underbart alltså! och lite såhär såg min frukost ut. i skålen hade jag en ny fil jag länge funderat på att prova. med smak av päron, kanel och vanilj. supergod! från verum. så toppade jag den med blandade nötter, russin, kokos, frön och skivad banan. 


mitt gröna vanilj-te drack jag ur den här älskade muminmuggen. hade nästan glömt bort dess existens. en utav mina bästa!!

skålen kommer förresten från pip studios och fatet är från kellogs frukost-serie. passar väldans bra i hop tycker jag.


björnbären plockade jag i trädgården. alltså åh, det finns så många att jag kan göra sylt till hela bynd om jag skulle vilja! på fatet ligger även några skivor trädgårdsäpple och två små smörgåsar med ost och gurka. en favoritkombination, som ni vet!


supergott!! serien vi kikade på var gilmore girls. så galet höstmysig bra! tips, tips.

nu förtsätter söndagsmyset.  framför filmerna tänker jag även fortsätta besvara frågelådan. tycker verkligen att det är superroligt
att svara på era finurliga frågor. det är som om jag lär känna mig själv ännu bättre, på sätt och vis. vilket är hur bra som helst! ta hand om er, njut av dagen och att ni är just de magiska personer ni är. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Emma

Hejdu! Jag måste bara fråga vart dina spets "gardiner" kommer ifrån? Så himla fina!

2013-09-08 @ 16:33:06
Postat av: Becka [fotoblogg]

Så himlans mys. ♥

2013-09-08 @ 16:44:43
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Rebecca

Åh en sådan fantastisk frukost. Tycker så mycket om din hemtrevliga blogg.

2013-09-08 @ 16:53:23
URL: http://magpie.blogg.se
Postat av: frida

oh så gott och så fint

2013-09-08 @ 16:58:28
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: olivia

du har så otroligt fina/mysiga bilder!

2013-09-08 @ 17:03:33
URL: http://olivianellyselma.blogg.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

men åh, alltid alltid lika gott! du är min stora frukostinspiratör! ha det bra!kram

Postat av: Emelie

Handlöst har jag fallit för din blogg och jag är helt fötrollad av den värld du visar upp här. Aldrig någonsin har jag stött på något som inspirerat mig så mycket. Dina fotografier vittnar om att det finns magi även i ett tråkigt land som Sverige, dina fina frukostar har gjort att jag som alltid varit kvällsmänniska plötsligt vaknar upp med ett leende på läpparna, alla fina saker du visar upp gör att jag plötsligt kan känna lyckorus av något så litet som en blommig kaffekopp och dina inlägg om höstpepp har gjort att jag bara på några dagar gått från allmänt ledsen till lycklig. Det bästa av allt är din ärlighet som är sällsynt här i cybervärlden, din ärlighet visar verkligen att du är modig och det är det som inspirerar mig mest. Det är så viktigt, att erkänna att livet ibland är svårt och att man ibland behöver lite extra pepp för att klara sig. Det är du inte rädd för att dela med oss läsare och för det är du en fantastisk människa!

Det är vad din blogg betyder för mig och jag undrar om du kanske i något inlägg skulle vilja dela med dig av några bloggar som betyder lite extra för dig?

2013-09-08 @ 17:19:15
URL: http://emelieingridmarie.tumblr.com
Postat av: Sofia

Så vackert!
Nu ska jag bläddra omkring i ditt arkiv och samla pepp för skolan imorgon! Lite extra bra vill jag må imorgon :)

2013-09-08 @ 18:03:58
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Ebba Molin

asså alla dina bilder ger en sån mysfaktor och konstigt nog får de mig att må bra! kram på dig!

2013-09-08 @ 22:46:21
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Embla

Din blogg får mig att må så bra åh.

2013-09-09 @ 01:36:15
URL: http://sotvatten.blogg.se
Postat av: Cathie

Åh vilken härlig frukost, älskar frukostar!! :)

2013-09-09 @ 14:43:05
URL: http://equestfoto.se/blog
Postat av: justine, 17 år i london

smugglade med mig ett paket gamla söder till london, ångrar nu att ja inte tog med mig ett paket grönt vaniljte också. får helt enkelt bege mig ut bland alla tebutiker oh leta...

2013-09-09 @ 15:41:14
URL: http://www.justinehe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0