om min godaste helg tvåtusenfjorton.

måndag.  och jag mår så himla bra utav att kika tillbaka och summera, men i bland har mina veckodagar vart så fyllda utav bestyr att jag, med en smärre klump i magen inte hunnit knäppa några vykort. därför tycker jag att det passar tusen gånger finare att trolla om traditionen summering utav veckan till en summering utav mina favoritdagar i stället!! 



så nu tänkte jag berätta om det bästa från veckan sju. jag i jonathans fönstervy, iklädd skjorta och en ny favorittröja som egentligen tillhör systern min. vykort två visar en favoritfrukost i form av gröt med nötter, russin, mandelsmör och äpplebitar, plus té. 
 


jag gav mig själv en liten kyra-på-mig-present i from av en parfym. den doftar verkligen underbart gott!! en eftermiddag tog jag en ensamtur på stan för att göra några ärenden och fann, på granits ovanvåning en liten kaffe-bar med gramofon i fönsterkarmen.
 


alla hjärtans dag blev inte riktigt som tänkt men åh, så galet galet fin ändå!! eftersom båda våra pojkvänner var på andra bestyr så spenderade jag och matilda kvällen med lilla glaset vitt vin, en god måltid, naturgodis, frukt-gott och fantasitskt bra prat. så himla hjärtvärmande och mysigt! 
 


efter en lång dags lördagsjobb åkte jag hem till bästa elsa och elvira, som hade lagat supergod mat som vi åt i hop med prat, prat, prat som varade natten ut, tills vi somnade bland rosiga lakan. dagen därpå vaknade vi upp med vårsol!!
 


och hur firar man en vacker söndag om inte med en brunch? jag och elsa gick till chez madame där vi delade på fyra tallrikar med kalasgoda ting!! scones, yoghurt med ingefärskokt päron och granola, surdegsbröd med avocado och...

 
...fattiga riddare!! ofantligt lyxigt, mysigt och gott. efter några timmar kramades vi hejdå och jag åkte hem till jonathan. vi åkte på äventyr. matade kaniner och åt på stans säkreligen bästa italienska resturang. stenugnsbakad-pizza-söndag!! vem kunde tro det om mig för två år sedan, att jag skulle våga njuta av så mycket godheter igen? det här måste vara min bästa helg i år, eller den godaste! på instagram finnes jag som @_hannahellen. ta hand om er, tusen kramar och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: MajaLinnéa

så fina bilder :)

2014-02-17 @ 14:28:46
URL: http://linnettan.blogg.se/
Postat av: Sandra Leone

Detta inlägg värmer så fasligt mycket i magen!

2014-02-17 @ 15:10:33
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: ida

pArfym!!!!!!!!!

Svar: vad synd att det är så himla störigt med mina felstavningar. har aldrig varit så fabulös på det. men tack för upplysningen! jag har bytat e:et mot a:et nu!!
Hannah.

2014-02-17 @ 16:40:53
Postat av: spetsflickan

Åh, så mycket inspo i dina bilder! <3

2014-02-17 @ 17:33:55
URL: http://spetsflickans.blogg.se
Postat av: Bonnie

Åh vad gott med brunch.

2014-02-17 @ 18:52:17
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: madde

Åh Hannah jag är faktiskt glad för din skull! Om just precis detdär med pizza och fattiga riddare. Du har absolut ingen aning om vem jag är, och jag känner dig endast via dina inlägg men hela jag bara log då jag läste dethär inlägget. Din blogg har jag läst sen oktober 2011, precis dagligen och nu är jag så himla lycklig för din skull!

2014-02-17 @ 18:57:08
Postat av: ebba

åh vad härligt!!

2014-02-17 @ 19:49:07
Postat av: Sofia

åh så fina dagar!!♥

2014-02-17 @ 20:31:19
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Alva

Åh din blogg så fin<3 kan inte du göra ett inlägg med bloggar du läser?

2014-02-17 @ 21:42:11
URL: http://alvalinds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0