min kånken passar till allt.

tisdag. och i dag ligger jag till sängs igen, men förhoppningsvis sista dagen. för åh, jag vill verkligen inte vara sjuk längre. men
nu är det dags för något lite mer peppande än sjuklingsprat!  under gårdagen blev att göra kollage på polyvore mitt favoritbestyr
och jag har skapat fem dröm-kollage med plagg jag skulle vilja bära nu, nu, nu. 
alla med en vinröd ryggsäck som sälskap. som ett bevis att en kånken passar till precis allt!! här ovan matchas den med klänning från topshop, som jag vill köpa bums, skor och halsband från asos, spetskreation samt ett diptyque-ljus.


för mysiga dagar med vänner på café skulle jag gärna bära det här. blus och prickiga byxor från monki, skor och infinity-ring från asos. toppenfint med en kånken på ryggen det här med!! och hur fin är inte kragen på blusen? vill ha, vill ha!
för festlighets som té-kvällar och dagar på stan. kombinationen svart kjol från monki, tröja från hm, halsband och skor från asos plus en kånken skulle jag kunna bära varenda dag!! och här får gärna en vit blus vara med igen med en krage som sticker upp ur tröjan. det är mitt bästa trick för vardagsklädval. alltid lika finfint!!
en alldeles perfekt klänning från dorothy perkings blir kalasfin tillsammans med vårigt blommiga martens från asos, klocka med hela världen i från asos, stickad tröja från topshop och, igen den älskvärt vinröda ryggsäcken.
som en kan se har våren slagit till lite smått i mina tankar. pudderrosa och ljusblå toner, vita brogues och en dröm om paris gör mig pepp på lite mer blomstrande tider. klänning från topshop, resten är från asos förutom kånken som är funnen här men verkar tyvärr vara slut för tillfället. nu vill jag passa på att tacka för alla filmtips jag fick i går! började kika på le prénom i hop med frukosten och älskar den redan!! tror bestämt att detta får bli en film-hela-dagen-dag. tusen tack, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

åh så fint!

2014-01-28 @ 11:58:42
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Charlotte (@makupbcandlelit)

Aaah vad fina plag - byxorna från Monki är jättesöta :o) Xx

Makeup by Candlelight

2014-01-28 @ 12:04:28
URL: http://makeupbycandlelight.blogspot.co.uk
Postat av: frida

så sjukt fina kläder!

2014-01-28 @ 12:16:24
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: anna

JAG VILL HA ALLT HÄR alltså jävlarrr

2014-01-28 @ 16:30:22
Postat av: lisa

fint! åh en röd kånken vill jag ha! =)

2014-01-28 @ 17:19:14
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

den första klänningen med mönster på vad så himla himla fin! köpte en skjorta med liknande mönster på från gina tricot, överraskande och festligt!!

Postat av: Ebba Molin

kär i den blåa klänningen... så söt!

2014-01-28 @ 20:20:43
URL: http://molinebbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0