om snuvigt och stressigt, snurrigt och vackert.

måndag. och vet du? jag är inte alls i form i dag. jag har inte varit det på snart en vecka nu. känslor och förkyldningssymptom har blandats och jag är en splittrad själ vars bitar ligger över hela sovrumsgolvet. men det kommer bli bra, alldeles snart. lugna djupa andetag bara, en god frukost, en bra podd och en summering utav min  vecka genom instagram!


kattgos och måndagsfrukost. jag kände mig väldans förkyld och nervös men med sådant som jordgubbar, molly och fina planer höjdes humöret till tusen!! och bra musik! du har väl inte missat min sommar-lista?
 

fram mot eftermiddagen åkte jag till malmö för att möta det här solskenet. michaela!! min fina, fina vän som besökte skåne för sista gången på länge. vi gick till beyond retro och fyndade för att sedan picknicka lite i pildamsparken, alldeles vid vattnet. så magiskt fint!
 

en ledsen dag peppade pappa mig med en lunch på hamncaféet där jag bor. räkmacka med havsutsikt. älskvärt.


vykort ett visar ett tjuvkik på min nya favoritklänning från urban outfitters! jag ska visa ett bättre fotografi på den senare, men åh, det är sannerligen matriell lycka! vykort två är från ett kort ärende jag gjorde för att sedan återvända till sjukstugan. 
 

en fönsterfrukost i form av fruktsallad med keso, té och finncrisp med brieost. alltså, du anar inte hur himla mycket brie jag ätit de senaste veckorna. extrapris + jättemycket picknickar + studenter. men konstigt nog har jag inte fått nog ännu! och vykort två är på mamma under cykelturen hem från friskis och svettis på stranden följt av kvällsdopp.
 

en tidig fredagsmorgon övningskörde jag till ystad. pappa skulle jobba där och jag passade på att se mig omkring. träningsskor och podcast. världens bästa powerwalk!! ystad är verkligen en galet fin stad.
 
ett fotografi utav mitt rum. studentmössan ligger ännu och briljerar på bokhyllan. och det känns fortfarande lite pirrigt, såhär ett år senare!! och den goda feta-och melonsalladen med morotsbiffar och mynta-citron-sås finner du recept på här.
 
i söndags åkte jag och familjen till bosjö kloster för att luncha lite snabbt innan jag skulle jobba. ända till stängning. tokigt trött och känslan sitter kvar ännu. men åh! det är sommar, sommar, sommmar! och snart är jag tillbaka i min rätta form igen. och då ska jag njuta som bara den. ta hand om dig, dansa, lev och le och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Dina bilder är alltid så magiska :) Hoppas du kryar på dig snart!

2014-06-16 @ 09:12:32
URL: http://mutedmornings.blogspot.se
Postat av: viviana

vad heter du på instagram? :)

2014-06-16 @ 10:18:56
URL: http://instagram.com/blodbanken
Postat av: frida

massa krya-på-dig-pussar!!! <3<3

2014-06-16 @ 16:40:42
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Beatrice

Blir så himla nyfiken på var i Skåne du bor! Du är så ofta i Malmö och Lund, men du bor inte i varken eller, så blir så nyfiken bara... Vart är det du bor?

2014-06-16 @ 18:19:47
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: Sofia

åh, låter ändå som en fin vecka när man letar under allt det dåliga, annars får du krya på dig fina du! pussar och kramar♥

2014-06-16 @ 19:10:51
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Sandra Leone

Mamma köpte en jättestor brieost på extrapris häromdagen men jag har ännu inte tröttnat!

2014-06-16 @ 19:37:44
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: cassandra

hej fina du. jag tänkte fråga om du har en tumblr?

2014-06-17 @ 01:32:02
Postat av: Hanna Almgren

fint fint fint fint fint.

2014-06-17 @ 17:48:39
URL: http://hannaalmgren.blogspot.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

åh krya på dig! en drös med energi <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0