om vykort från en solskensfredag.

söndag.  och mitt mellan tidiga timmars jobb och stressande körkortsplugg ligger jag nu i soffan. alldeles slut med rufsigt hår och trötta ögon. stökigt i hjärnan, stökigt i själen. förr brukade jag aldrig bli nervös. men nu. alltså, åh. det där himla körkortet
är vad jag önskar mest i hela vida världen just nu och jag hoppas till tusen på att drömmen blir verklighet snart.
 

men nu till något annat, mer peppigt och soligt och alldeles pirrande fint. fem vykort från min allra soligaste fredag på länge!!


efter jobbet for jag till lund och mötte upp världens bästa michaela!!  tillsammans hoppade vi på tåget till favoritstaden ovan, köpenhamn! där skulle vi fira sommar och passa på att träffas innan hon far hem till stockholm över sommaren.


efter ett par timmars prat och promenad längs strögets soliga gator hamnade vi i nyhavn. bland pastellfärgade hus och soliga uteserveringar promenerade vi tills vi hittade en meny som föll oss i smaken. ovan ser du min kalasgoda avokadosallad med pistagenötter och limedressing. sagolikt gott. mumma!!


förutom varandra hade vi nu även varsin påse från urban outfitters som sälskap! både jag och michaela införskaffade vars två älskade sommarfavoriter och jag kan knappt vänta på att få visa och berätta för dig om mina!!
 
och ända fram tills solen började gå ner satt vi i nyhavn. sörplade supergott vin och hade sådana eminenta konversationer som bara två ivriga, pratglada, sommarlyckliga dagdrömmare brukar ha. så välbehövligt fint! nu vankas mera körkortsteori, kanske en tur till stranden med allra käraste syster och en serie också. så jag mår bra. för jag vet så himla väl att stressen är aldrig mig värd om tötthetens tårar fälls på vägen. ta hand om er, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vilka fina vykort! Det ser verkligen underbart soligt och somrigt ut. När jag ser dessa kort blir jag ju själv sugen på att ta en tripp till köpenhamn!

2014-06-01 @ 19:38:31
URL: http://stjarnklarts.blogg.se
Postat av: frida

åh va fint. lycka till en massa med pluggandet!!! <3

2014-06-01 @ 19:38:50
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

Snälla snälla snälla, gång på gång på gång ber folk dig att stava ordentligt. Varför kan du inte göra det? Det förstör ju intrycket av bloggen och dig som okunnig och nonchalant... När folk säger till är det ju inte för att vara elaka utan för att upplysa om att det tex inte stavas säLskap. Kram!

2014-06-01 @ 19:45:25
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Emelie

"två ivriga, pratglada, sommarlyckliga dagdrömmare"... åh, den där frasen fick det att bubbla i magen på mig. Så fint! Och välbeskrivet.

2014-06-01 @ 19:46:36
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: emelie

jag hade också den där körkortsstressen för endast några veckor sedan. Ständig ångest, men jag klarade det. Det kommer du också göra! Och om du inte gör det på första gången är det inte hela världen, bara att göra om åter igen! Men snart är den där tyngden borta från dina axlar, kämpa jag vet att du klarar det!! kram

2014-06-01 @ 20:02:34
URL: http://emeliesdiaries.blogg.se
Postat av: Sabina

Vilka pinsamt dryga kommentarer du får ibland, jag hoppas att du inte tar åt dig av dem. Din blogg är så himla fin och jag blir alltid bättre till mods efter att ha läst den.
Jag har förhoppningsvis också mitt körkort om ett par veckor, vi får hålla tummarna för varandra!
Kram

2014-06-01 @ 20:19:39
Postat av: Saga

Underbara Köpenhamn!

Och jag skulle också vilja säga att jag tror att de flesta av oss bloggläsare inte störts av några små stavfel här. Oavsett vad är ditt sätt att skriva underbart och karaktäristiskt.

2014-06-01 @ 20:24:48
Postat av: Michaela

Två ivriga, pratglada, sommarlyckliga dagdrömmare - det är ju vi i ett nötskal! Ska tänka på dig imorgon och hålla tummarna!<3

2014-06-01 @ 20:47:00
URL: http://cykelsyster.blogg.se
Postat av: Nora

Hannah, skulle inte du kunna göra fler poddar? Kommer ihåg att du och din syster gjorde en jul-podcast och den var det mysigaste jag hört! Skulle bli en hit tror jag, kram!

2014-06-01 @ 20:53:43
Postat av: Sofia

så fint och mysigt!

2014-06-01 @ 22:08:40
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Amanda

Jag tog mitt körkort för fem år sedan och minns mina känslor så väl. Verkligen en såndär "period" i livet i en kategori för sig, som barndomen, tonåren, körkorts-perioden, studenten, 20-års perioden osv... du vet.
Och en av dom tuffaste också. Det du säger, att du inte önskar dig något annat i hela vida världen än ditt körkort, PRECIS så kände jag också! Jag kuggade dessutom två ggr innan jag klarade uppkörningen på tredje försöket.
Det var jobbigt då, men jag tror att kämparglöden blandat med lite "det löser sig" är bra. För löser sig gör det ju alltid.
Känslan kommer tillbaka senare i livet. Jag skrev en godkänd tenta nyligen och det har inte heller varit en helt enkel period i livet. Önskade mig inget annat än ett godkänt! Men jag vet ju sen tidigare att saker och ting löser sig.... och det gjorde det! Jag klarade tentan!
Du kommer klara det. Tänk "det löser sig". Lycka till <3

2014-06-02 @ 19:27:01
Postat av: Hann

Åhh Hannah kan inte du göra ett inlägg med dina favorit-podcasts? Jag älsksr att lyssna på podcasts men tycker det är svårt att hitta just dem där guldkorna ! Kram

2014-06-06 @ 08:05:57
URL: http://hanza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0