om sommar, kärlek, resor och dans.

För drygt en vecka sedan frågade jag er vad ni längtade efter och åh, som det inspirerade mig. Ni verkar alla vara så otroligt fina personer och era tankar verkar vara nästan lika fyllda av längtan, längtan, längtan som mina. Så jag tänkte tacka er alla med att publicera alla era ord om längtan här. Läs och bli inpirerade.

Tumblr_m1qw9rs3ue1qieq9mo1_500_large

♥ Jag längtar efter kravallstaket mot revben, folksamling bakom ryggen och finaste musiken i öronen.

♥ Jag längtar efter att börja studera igen! Har haft ett sabbatsår och jobbat sen jag tog studenten men nu vet jag vad jag vill bli och längtar efter att sätta igång med det!


♥ Jag längtar efter bara ben i värmande sol på stranden. Känna att man fått sol under dagen och att håret doftar saltvatten och sommarvind. Att vara iklädd mina finaste klänningar, äta sommarfrukost på terassen, plocka blommor, läsa, skriva, fota, måla. Sommrigt som kommer när jag äntligen slutar högstadiet. Snart kommer det, snabbare för varje dag och jag känner att det är på väg.


♥ Min längtan efter att ha rosa hår, fin hy och en fin klassisk bikini är stor. Men den längtan som är större än den, är längtan efter att jag ska må bra igen. Vara lycklig och faktiskt må bra. Trivas med livet. Inte tänkte på killar av den dumma sorten och bara umgås med människor jag gillar. Att helt enkelt finna mer svar om livets gåtor i sommarhettans dagar och nätter. Även finna en pojke eller två.
P.s jag glömde nästan den viktigaste - att befinna mig under turkost vatten och låtsas att jag är sjöjungfru.


♥ Just nu längtar jag efter att få han bort från mina tankar så jag kan bli lycklig igen, att jag kan börja om på nytt och känna livet bli bra igen. Men tyvärr så kommer jag fortfarande leva i min bubbla fylld med oro, svek, hat, sorg eftersom imorgon ska jag träffa han igen, i norrköping på ett café där vi kommer spendera hela våran eftermiddag med varandra. Någonting jag inte längtar till, inte ens för fem öre. För sista gången han och jag sågs var i hans trappuppgång då vi kysste varandra för allra sista gången. Det skaver i mig tanken på att han krossade mitt hjärta och att han har varit med flera brudar efter den dagen. Jag utsätter mitt hjärta för så mycket att jag förstår inte hur mitt hjärta fortfarande klarar av att slå.


♥ längtar till nästa gång du uppdaterar faktiskt!
Å så efter brännan som väntar på mej i spanien på påsklovet, familjemys. Å som alltid, efter kärlek.....


♥ Jag längtar efter sommarlovet och två veckor på rivieran med min mamma och lillebror. Sedan längtar jag faktiskt till att börja gymnasiet och så klart skolavslutningen. Det ska bli så himla skönt att lämna högstadiet bakom mig. När jag tänker på det har jag nog ganska mycket att se fram emot.


♥ Åh jag längtar precis som dig efter att få komma bort lite, en weekend i Paris skulle inte sitta fel!


♥ Att något positivt och oförutsägbart ska hända, det hade varit fint!

 

♥ Jag längtar efter den 9 juli då jag äntligen åker iväg som utbyteselev till Nya Zeeland Det är något jag drömt om så länge jag kan minnas och nu är det bara 106 dagar kvar!


♥ Jag längtar till klockan 18 ikväll, för då åker jag till Bryssel med finaste klassen. Längtar även till fredag, då jag kommer hem och får krama och pussa på min pojkvän, jag saknar honom redan. Tar även studenten snart, det ska bli fint.


♥ Längtar tills den 10:e, då ska jag åka iväg med mina härliga humanistklasskmompisar till Berlin. Det kommer att bli så grymt kul.

 

♥ Jag längtar till sommaren. Då nian äntligen är över och jag förhoppningsvis har ett sommarjobb att gå till i tre veckor, fritid att fylla med att promenera, bada och sola, träna, jogga i shorts och linne en tidig morgon, sommarstället där tiden står stilla och förhoppningsvis en utlands-resa.


♥ Jag längtar efter frihet, värme både på utsidan och insidan, ljumma sommarkvällar i stockholm med hångel, dans, bara ben, kärlek, vänner, alkohol och cigaretter. Har bestämt att allt detta ska bli min verklighet sommaren 2012, dessutom. puss

♥ Jag längtar till måndag morgon då jag åker till Barcelona med min pojkvän för att hälsa på en fin vän. Vill dricka vin på stranden och gå på Manchesterklubb.

 

♥ Jag längtar efter påsklovs frihet. Längtar efter att Torsdag ska vara över så jag slipper ha matte ångesten över mig. Längtar också, så att det gör ont efter att få träffa min bästa vän igen, som bor i Tyskland och kommer hit den 3:e April. Då ska jag krama henne, gråta en skvätt och cykla ut på picknick med henne vid havet! Det längtar jag efter.

 

[bildkälla]


Kommentarer
Postat av: Fanny

Så fint inlägg!

2012-04-10 @ 12:11:13
URL: http://fannylehmann.blogg.se/
Postat av: Lisa

så himla fint

2012-04-10 @ 19:53:50
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Nike Air Max 2012

This is one of the most incredible blogs I've read in a very long time. The amount of information in here is stunning, like you practically wrote the book on the subject. Your blog is great for anyone who wants to understand this subject more. Great stuff; please keep it up!

2012-04-11 @ 09:54:26
URL: http://www.airmax2012shoesonline.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0