om böcker i juni.

solen är här! både dagen och gårdagen har varit så otroligt fina och jag har inte gjort annat än att njuta. i går träffade jag en världsfin och saknad vän, åkte båt, fikade och fick sådana obligatoriska blåmärken som man får efter fina sommardagar. i dag är jag i sommarstugan igen, solar och badar, köper femtiokronorsklänning och bikini eftersom jag så klokt glömde mina hemma. dock är alla dagar är inte soliga som denna - men det gör mig absolut ingenting! för då kan jag slänga mig mitt bland tunna sommarlakan eller slå mig ner i en korgstol på terassen och läsa. jag älskar att läsa. 

i kväll kommer jag att avsuta den tredje och sista boken i en fristående serie av katarina mazetti som jag fullkomligt älskar - jag vill inte att den ska ta slut! så nu måste jag absolut tipsa er om dessa tre! 
 
böckerna handlar om Linnea som i går på gymnasiet "hårdrock, secondhand och vegoburgare - det är jag", så beskriver hon sig. i första boken förlorar Linnea sin bästa vän och boken handlar om hur deras vännskap kom till och de följande böckerna handlar om hur hon, tonnårsförvirrad och förundrad över vad det verkligen är meningen man ska göra med livet går vidare efter det. även om det i grunden ligger en hel del sorg i berättelserna är de de roligaste jag någonsin har läst. någonsin! så mycket ironi, och igenkännsinghumor. typiskt i min smak! katarina mazetti har även skrivit grabben i graven bredvid som ni kanske känner till?
 
dessa böckerna är väldans gamla så bäst är att låna de på bibleoteket om ni vill läsa - vilket jag absolut tycker att ni ska!
ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0