om mina egenheter, klänningar och franska drömmar.

del fyra.

 

Tumblr_m08kgjymty1qafc06o1_500_large

 

 

vilket är det bästa citatet (kan vara från en film eller en bok eller från vad som helst)? 
denna frågan känns väldans bekant, kanske har jag svarat på den förut? hursomhelst så måste jag säga mitt eget citat: "livet är fint, du är fin - ta vara på det". för det är så lätt att glömma bort hur fint man har det, och hur fin man är själv, att det kunde varit tusen gånger värre och att man kanske borde ta vara på allt det där fina i stället för att önska bort.

 


om du fick bo precis var du ville, i hela vida världen, var skulle det vara då? då skulle jag vilja bo i london! en fantastisk stad som jag aldrig kan få nog av. men det är lite krångligt att få boende där, så om jag fick det skulle jag flytta dit på studs!

 


vad tycker du om för musik? här är min bästa spellista just nu! jag älskar vackra melodier, sådana som kings of convienience och bon iver kan skapa. så älskar jag håkans hellströms vackra texter. valborg, första gången jag hörde den. åh. den låter var så fin att jag fortfarande inte vet vart jag ska ta vägen!

 

vill du bli min lillasyster? vilken söt fråga! jag vet inte om lillasyster går precis men du får gärna bli min vän om du vill! 

 

har du nån favoritartist eller nåt favoritband? mumford and sons, bon iver, ben howard, russian red, lucy rose, carla morrison, the talest man on earth, håkan hellström, ed hardcourt och många många fler. kan i princip inte leva utan musik. 

 

har du läst torka aldrig tårar utan handskar? annars måste du, obeskrivligt fint. nej det har jag inte! jag har bara sett serien på tv och ja, den var magisk. jag ska nog ta och önska mig böckerna i studentpresent och läsa de i sommar. känns som ett måste nästan, just för att de verkar så obeskrivligt bra.

 

vad är ditt bästa bliglad-tips? musik! det här är min bästa pepp-lista just nu. finn dina favoriter och gör en egen! varje gång vardagen känns trist och grå slår jag på den och börjar genast le. fantastiskt!

 

 

Tumblr_ml1ymovzrg1rnt0c2o8_500_large

 

 

vad har du för sommarplaner? jag ska leva sommarstugeliv, besöka hallands alla fina caféer och loppisar på landet, sola och bada på tylösand, åka på äventyr med benjamin, jobba, umgås med kusinvitaminer och resa på spontanutflykter till saknade vänner i saknade städer, besöka way out west och gå på håkan hellström på sofiero. ser väldans mycket fram mot sommaren just nu, allra särskilt håkan, åh, åh, åh!! 

 

vad dagdrömmer du mest om? sommaren. den är nära nu. och jag kommer njuta varenda sekund. jag lovar.

 

vad har du för planer efter gymnasiet? sabbatsår, jobba, resa eller studera direkt? 

jag har sökt in till tre olika skolor runt om i landet där jag vill läsa grafisk design. och om jag kommer in är det att flytta, träffa nya människor och vara med om ett helt nytt äventyr som gäller! men om inte så tänker jag nog jobba ett år samt pyssla med lite egna projekt för att sedan prova på nytt nästa år!

 

vilken är den bästa bok du någonsin läst? åh, vet ni. jag har, för inte så länge sedan läst ut en väldans bra bok som jag tänkte berätta mer om snart. the perks of being a wallflower. läs, läs, läs!!

 

vad är det absolut roligaste du vet? säkert en ganska svår fråga, men vad känner du spontant? ja det var väldans svårt. sådär spontant tänker jag på benjamin. när vi spelar majas alfabetsmemory och han låtsas att han är sur över att jag vinner, eller när vi argumenterar och retas och hans busiga leende visar hur himla roligt han tycker det är. han är så galet söt med sitt finurliga busleende att jag inte kan sluta fnissa. att vi har så himla roligt tillsammans, det är nog det bästa med oss.

 

skulle du inte kunna fråga dina läsare om de kunde skriva några peppande rader vad de gör när de känner sig nere? åh, vilket toppenidé. jag tänkte faktist på det där bara häromdagen. ska bli!

 

 

Tumblr_mkuioxufg61rnt0c2o6_500_large

 

 

hur upplever du dig själv som person? typ om du hade mött dej själv, vem beskrev du efteråt att du hade mött? jag skulle nog beskriva mig själv som en rolig, pratglad och utåtriktad person! samtidgt som jag på något vis skulle kallat mig speciell. jag har alltid sett mig själv som lite annorlunda. fast på ett bra sätt! för jag har alltid tycker om så mycket som inte andra i min omgivning gör. som muminmuggar, antikmagasinet på svt-play, söta farbröder, porslin och monica zetterlund-jazz. och jag fokuseras väldans mycket på det som är fint och försöker undvika all typ av negativitet, vilket kan tyckas vara lite överdrivet i bland men det är sant och det är jag. 

 

vilket är ditt bästa fynd? just nu är det den här klänningen jag tänker på. jag har nog aldrig funnit något på rea som jag älskat så mycket som den. blommig, glad, femtiotalsmodel och en riktig sommardröm. älskar!

 

vilket är ditt favoritdjur? katt! jag älskar mina katter, de är så himla söta och mysiga och underliga på samma gång. och jag tror att varje hem blir lite soligare av en katt som sälskapar. superfint.

 

kan inte du visa dina klänningar i ett inlägg? absolut! tack för tipset, puss!

 


vilka språk kan du tala och är det något du skulle vilja lära dig? 

förutom engelska och svenska kan jag faktiskt inte mycket mer än ett par enstaka ord på franska. jag läste det på högstadiet men det finns inget extra språk att läsa på mitt gymnaise så tyvärr har jag inte lärt mig mer än så. men jag önskar så att jag kunde. och japanska! det vore himla häftigt alltså.

 

ph: weheartit.com


Kommentarer
Postat av: Tyra

åh din blogg är så fin, och du är så fin!!

2013-04-17 @ 18:44:37
Postat av: Clara

Så fina svar!

2013-04-17 @ 19:09:46
URL: http://clarahedmans.devote.se
Postat av: nellie

så härlig kvällsläsning detta var, tack!

2013-04-17 @ 22:43:01
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se/
Postat av: Pau

Har alltid undrat hur du dricker ditt te? Med socker? Honung? Mjölk? Ingenting alls? <3

2013-04-18 @ 08:21:27
Postat av: alice

Kan inte du skriva lite om när, hur och varför du blev vegetarian? Och om du har några favorit vegetariska rätter?

2013-04-18 @ 11:30:46
Postat av: Gabriella

Åh, älskar din spellista! <3

2013-04-18 @ 13:11:05
URL: http://morningmoments.webblogg.se/
Postat av: E

Älskar din blogg! :D

2013-04-18 @ 14:00:05
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Alida

Är också väldigt sugen på att se dina klänningar! :D

2013-04-18 @ 20:01:01
URL: http://alidaelisabeth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0