mina varmaste vinterljus.

när man inte vill tynga andras hjärtan med sin egen tonnårsförvirring är ett husdjur bland det bästa man kan ha. särskillt en katt
och skärskillt molly. i dag filosoferar kring jag mycket kring framtiden. vad drömmer ni om? berätta om era framtidsdrömmar så skapar vi en inspirerande lista som peppar. och ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Klara N

Är inlagd för tillfället och ägnar dagarna åt att drömma Frankrike-drömmar. En liten lägenhet i Paris med vita väggar vita gardiner och monet och Picasso affischer på väggarna, kryddor i små glasburkar och ljusa trägolv. Baguette ost vin kaffe lavendeldoft fransk musik och fransk pojkvän. Åh, i höst ska det förhoppningsvis bli verklighet!

2013-01-22 @ 12:02:54
Postat av: Beata

Jag drömmer om ljus och värme och himmelsblå klänningar. Varma händer, ögon och midnattsdopp. Jag drömmer om vår.

2013-01-22 @ 12:35:59
URL: http://ringbeata.blogspot.com
Postat av: Frida

Att sluta frysa, att det ska sluta regna och att det ska bli vår. Att jag ska orka hålla tempot uppe, att tiden ska gå snabbt och att tiden ska vara meningsfull.

2013-01-22 @ 12:52:53
URL: http://franfrida.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag drömmer om att få vara lycklig. Att känna hans armar runt mig och att få kyssa hans mjuka läppar. Jag drömmer om att få komma bort från gymnasiet och låta livet börja på riktigt.

2013-01-22 @ 13:16:38
URL: http://oldpandadays.blogg.se
Postat av: jojjo

Jag drömmer om att få gå på konsert. Dansa, skratta, hoppa till musiken, känna basen dunka och le mot mina vänner.
Eller att packa ner mackor, kakor och tårta, ta med mig mina fyra favoriter och åka på dagsäventyr till nån fin stad. Avsluta kvällen med att dricka fnittervatten och dansa tills kvällen blivit morgon.
Att solen ska lysa varenda dag.

2013-01-22 @ 13:30:54
Postat av: Maria

jag drömmer om att vakna upp i en egen lägenhet i ett disigt london, äta frukost i lugn och ro med bbc radio i bakgrunden för att sen gå till ett café och läsa mina bästa böcker.

2013-01-22 @ 13:41:27
Postat av: Maj-a

jag drömmer om framtid och frihet, om månader av egna bestyr och egna medvetna val. Om att inte känna sig fastbunden. Jag drömmer om att bo själv, finna någon att älska och vilja beresa s´mig med. Det vore alldeles hemskt fantastiskt.

2013-01-22 @ 14:12:33
URL: http://saltysea.devote.se
Postat av: catarina

jag drömmer om den där första riktiga vårdagen. då fåglarna kvittrar sådär vårglatt & solen riktigt tar i ansiktet. och den dagen ska man såklart spendera med någon man tycker om & så ska man kanske gå en promenad längs vattnet eller sitta på någon uteservering & mysa.

2013-01-22 @ 14:19:04
URL: http://creatingtoinspire.blogg.se
Postat av: Anonym

Det enda jag vet att jag vill i framtiden är att varje morgon vakna upp bredvid honom, att vi ska bo i en lägenhet tillsammans och inte behöva åka buss för att få pussar och värme.

2013-01-22 @ 14:20:04
Postat av: j.

Jag drömmer om att vara med dem som gör att jag känner mig helt, helt trygg. Som jag kan sitta och spela piano med och tiden bara flyger iväg, som jag känner att jag är lycklig med. Jag drömmer om att vara med dem istället för att känna mig gråtfärdig för att jag inte är med dem.

Jag drömmer om att inte ha så mycket i skolan att jag knappt får luft. Och jag drömmer om att inte frysa hela tiden.

2013-01-22 @ 14:23:54
Postat av: nellie

först vill jag se världen. sen drömmer jag om en vitmålad lägenhet i en fin stad, där jag har mitt egna café.

2013-01-22 @ 14:32:41
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se
Postat av: Sandra Leone

Jag drömmer lite försiktigt om att hitta den där pojken som får hjärtat att klappa lite extra. En resa till Paris och ingen prestationsångets, promenera under eiffeltornet och glömma mattetalen. Jag drömmer också om min 18-årsdag och att få skåla i vin sena sommarkvällar.

2013-01-22 @ 14:52:18
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Alva

jag drömmer om att resa.
jag drömmer om att åka ut på ett äventyr.
sedan drömmer jag om att åka som utbytesstudent till england eller frankrike.
jag vill se världen.

2013-01-22 @ 15:28:33
Postat av: Elin

Jag drömmer om den där egna lägenheten som jag gör alla andra dagar. Där inredningen är helt självbestämd, mycket second hand och porslin överallt, klänningar och fotografier på väggarna och bokhyllor i varje rum. Jag drömmer om London och dess gator som jag ska få upptäcka för första gången i mitt liv med en av mina bästa tjejer, få äta god mat, besöka platser som jag inte trodde skulle låta sig upptäckas av mig så snart som om två månader, är så pirrig, peppad, nervös, lycklig och allt det där. Tror att jag spricker snart.

2013-01-22 @ 15:34:27
URL: http://cinquantejours.blogg.se
Postat av: Alice

Jag älskar ditt sätt att skriva, men det stavas -särskillt- och -tonår- vill jag minnas. Kram

2013-01-22 @ 15:34:51
Postat av: mathilda

att pojke som jag tycker så himla mycket om ska bli min på riktigt. att få höra om viska godmorgon istället för att läsa det i ett sms. att få gå långa skogspromenader som vi båda tycker så mycket om. att få presentera honom för familj och vänner. jag vill vara hela hans universum.

2013-01-22 @ 15:42:33
Postat av: HaNzA

jag drömmer om en lycklig framtid. Med vita väggar och ett brett leende på mina läppar. att jag får göra det jag vill och att jag har ett trivsamt arbete. Skulle vara så kul att få fotografera världens finaste hemligheter. som i kina,thailand,paris och massa hav... jag drömmer om att få hålla fast vid den jag är .. och ja drömmer om att hitta min gömda framtidsdröm..

2013-01-22 @ 16:19:29
URL: http://hanza.blogg.se
Postat av: Linnéa

Jag drömmer om ett liv utanför alla måsten och prestationsångestar, där alla mina val är för mig själv och inte för att göra någon annan stolt eller lycklig. Ett liv där jag har mina drömmar i mina händer. Där jag har flyttat utomlands för au pair-liv ett år, så jag lär mig uppskatta allt här hemma och sedan flytta till en lägenhet på söder i stockholm, att det finns en Han med i bilden. Ett liv där jag kan gå på dramaten-föreställningar en onsdag eller fika på mitt favorit fik en söndagsmorgon. Där jag coh mina raraste vänner kramas och håller varandras händer genom allt. Ett liv där världen är i mina händer och jag får göra precis vad jag vill med det.

2013-01-22 @ 17:23:31
Postat av: elina

Jag drömmer om att få förändra, och inspirera. Och om att göra världen till en bättre plats att leva på.

2013-01-22 @ 17:27:45
URL: http://elinamarie.blogg.se
Postat av: Karolina

Jag drömmer om att hitta världens finaste pojke som alltid finns vid min sida och som älskar mig mer än allt annat.
Drömmer också om att få åka till Los Angeles i sommar, en dröm som jag vet att kommer gå i uppfyllelse. 150 dagar kvar!!

2013-01-22 @ 17:44:34
Postat av: madeleine

jag drömmer om en lycka, en kärlek, en glädje som jag bara kan få lysa av och sprida till andra. för tänk vad fint att få le så mycket att andra också börjar göra det när dom ser på en. att få andra att le, få må bättre. för vad jag drömmer om är en lycklig, leende värld.

2013-01-22 @ 17:47:44
URL: http://www.autumnandtea.blogg.se
Postat av: ellen.

just nu drömmer jag om sol och värme,sena sommarkvällar,om en massa underbara klänningar som man kan bära till bara ben och oförglömliga resor som ska äga runt lite överallt på våran jord.
sen till allt detta, ett enda stort leende!

2013-01-22 @ 18:00:20
URL: http://elleningridlisa.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag drömmer om att få ha mina älskade omkring mig. Att känna mig trygg och att kunna vara mig själv. Jag drömmer om att få återförenas med mina bästa vänner och att få göra det vi alltid gjort, prata långt in på natten, skratta och kramas. Jag drömmer om att känna mig helt säker i mig själv och att släppa prestationsångesten. Att jag slutar bryr mig om vad andra tycker om mig. Jag drömmer om sommaren och dess äventyr. Frankrike-resor och moped-upptäcktsfärder. Smultronpromenad och midnattsdopp. Konserter med finaste vännerna och läsning med regnet smattrande mot rutan. Just nu drömmer jag nog faktiskt mest om älskade, saknade Sverige.

2013-01-22 @ 18:23:00
URL: http://mybigamerica.blogg.se
Postat av: Clara

Jag drömmer om att bo i en mysig liten stuga i Norge med fina stora fönster och en varm brasa i vardagsrummet, vara lycklig, leva på att skriva och att slippa tänka på utseende och press från andra hela tiden.

2013-01-22 @ 18:35:47
Postat av: M

Jag drömmer om London, om nästa helg. Då går jag och mina närmsta barndomsvänner och min allra allra bästa vän omkring på gatorna i den engelska huvudstaden, dricker afternoon tea, fyndar nya favoritplagg, går på pub och diskuterar kommande äventyr. Om 9 dagar åker vi och peppen är så hög att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

2013-01-22 @ 19:00:09
Postat av: Hanna

Jag drömmer om att bo i ett gulligt litet hus, ett rött med vita knutar helst. Och så ska jag ha spetsgardiner och pelargoner i fönster. Jag vill helst av allt bo nära Göteborg och jobba som sjuksköterska på Drottning Silvias Barnsjukhus. På fritiden vill jag hinna göra det jag tycker om som att skriva, läsa (massor och återigen massor av böcker), umgås med alla jag tycker om, fotografera allt vackert som kommer i min väg och bara må bra. Vi får se om ett antal år, kanske lever jag precis såhär då.

2013-01-22 @ 19:18:19
URL: http://www.finarefinast.blogg.se
Postat av: Ida

Åh! Just nu drömmer jag mig bort till en egen lägenhet. En ny stad och nya människor. Jag har börjat leta universitet och högskolor, även om jag bara går i tvåan. Men drömma kan man alltid göra. Jag sitter och drömmer mig bort till stora vita sovrum som jag kan gör om till hur jag vill. Weheartit är just nu min favoritsida när det gäller drömmar och önskningar!

Åh vad jag vill flytta och skaffa något eget!

2013-01-22 @ 19:23:57
Postat av: Fia-lotta

Åh just nu är det enda jag gör om dagarna är att drömma, för att klara vardagen liksom.
Jag drömmer om att få åka till England, bo där. Gå på mysiga små fik och kanske träffa någon söt pojke med bruna lockar som bryter min ensamhet.
Åh. Jag drömmer om att få träffa den där speciella pojken som förstår mig. Som vill dricka te med mig, som vill mysa med mig, som vill dela med sig med sina drömmar till mig och som bara vill vara min. Skulle vara så fint!!
Kram

2013-01-22 @ 19:26:49
Postat av: Evelina

åh, framtidsdrömmar .
Det finns så mycket fin man vill göra, och jag skriver jämt nya listor med saker jag vill göra och ha. En av dem är att bo i ett vitt, stort hus med min familj - man och två barn, på baksidan vill jag ha en damm där man kan åka skridskor på vintern sådär som i skönheten och odjuret. ÅH! Jag vill gärna veta dina också :)

2013-01-22 @ 19:28:42
URL: http://hundrakopparte.blogg.se
Postat av: Catarina

Idag drömmer jag om att bry mig mindre om skolan, inte sluta bry mig helt. Men att inte hänga upp mitt liv på den. Ha världens roligaste gymnasietid med mina vänner, sedan flytta utomlands något år efter studenten för att efter det plugga reklam på Berghs här i Stockholm. Det skulle vara fint.

2013-01-22 @ 19:39:28
Postat av: Em

Just nu drömmer jag mig bort mest hela tiden. Allt för att slippa nuet och allt som hänt tidigare.

Drömmer om egen lägenhet med badkar och balkong. Drömmer om ett liv utan denna ständigt återkommande ångest. Drömmer om att bli fri från den kärlek som varje dag gör allt lite svårare. Fri från smärtan av alla ord som aldrig borde blivit sagda.

Jag drömmer om en ljus framtid. Drömmer om ett friare liv. Där jag vågar stå upp för mig själv. Vågar existera och kliva ut ur den bubbla jag levt i alldeles för länge nu.

2013-01-22 @ 20:05:41
URL: http://livema.blogg.se
Postat av: Ellen

Jag längtar till om tre år. Då kommer jag sitta i London, i en främling hus, med barn som jag passar. Och på dagarna går jag in i nya cafeer, hittar bokhandlar och parker och då kommer jag inte ens vara ledsen om det regnar, för det kommer vara Londonregn. Det drömmer jag om.

2013-01-22 @ 20:13:24
Postat av: Britt

Ohmy kan vi inte byta katt? Bara för en dag liksom. Min är också väldigt snäll. ;-)

Jag drömmar om sommaren, att dagarna blir långa och att det är ljus om kvällen, så att vi kan sitta utomhus med en bok och en kopp te. Och så drömmer jag om ett fint sommarjobb! kramar och hoppas du har det bra på praktiken finis!

2013-01-22 @ 20:19:51
URL: http://brittalicious.blogspot.com
Postat av: Annie

Jag drömmer om äventyrliga, spontana resor, att studera utomlands, att bo och leva i en stad som jag älskar, att påbörja min resa mot att arbeta med mitt drömyrke men i den närmaste framtiden, ser jag mest fram emot mitt första år på gymnasiet. Gör valet snart och åh, jag är så förväntansfull och pirrig.

2013-01-22 @ 20:40:57
Postat av: stina

Jag längtar till att se världen, bo i London, uppleva Londonregn och spatsera vackra gator runt till tonerna av brittisk accent.
Sen vill jag läsa till läkare, förändra världen och rädda jordens fattiga barn från sjukdomar. Det vore underbart.

2013-01-22 @ 20:44:44
URL: http://stinaerika.blogg.se
Postat av: emilia

åh, mina drömmar alltså. så himla många. men mest drömmer jag om att få resa. att få upptäcka världen, utforska nya platser, gå vilse, tappa bort mig i nya städer och skogar och landskap och hitta mig själv på vägen. se natur som får mig att tappa andan, se okända städers ljus som en stjärnhimmel omkring mig, se världens bästa och sämsta sidor. samla på minnen värda att berätta för barnbarnen om. packa väskan och dra. frihet. drömmer om frihet så himla mycket.
och så drömmer jag om att bli kär, och så drömmer jag om att bli författare, och så drömmer jag om att bo i en mysig lägenhet med fina vänner, och så drömmer jag om sommar just nu.

jag drömmer hela tiden. men allt får inte plats (det får ju inte ens plats i mitt eget huvud).

2013-01-22 @ 20:58:13
URL: http://emiliaminnies.blogspot.com
Postat av: Felicia

jag drömmer om att bli fri. fri från den här skiten och att kunna rädda varenda människa som är på väg ner. på väg mot ett tillstånd där ingenting är värt längre. ingen mer ska få må såhär. det är min största dröm tror jag. alltså att förinta ätstörningar och andra psykiska problem.

2013-01-22 @ 21:34:46
URL: http://cakeworld.blogg.se
Postat av: Gry Sol

Jag drömmer om att bli lycklig & nöjd med mig själv.
Jag drömmer om att möta en person som kan vara min bästavän + benefits liksom. För jag har kommit till att tro att monogami inte riktigt funkar i vår ålder (förlåt, vet att du har en pojke) är livrädd för stämplar som pojk/flickvän & allt det innebär, men jag vill ha någon jag kan prata med & älska med & kyssa & värma från insidan & ut, typ, jag drömmer om att sluta jävla-skit-gymnasiet så att livet kan börja någon gång. Jag drömmer om att flytta till cambridge.

2013-01-22 @ 21:45:39
URL: http://litensol.devote.se
Postat av: Elvira

Jag drömmer om att bo i ett kollektiv med mina närmaste vänner och bara laga ny och udda mat, ha balkongfester, skratta, peppa varandra och vara sådär som vi är. Helst i Göteborg, staden som aldrig slocknar.

2013-01-22 @ 23:35:22
URL: http://stjarnfall.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh, kunde inte skrivit det bättre själv. Min fina katt Maja är min trogne följeslagare & lyssnar, tröstar & finns där alltid.
Jag drömmer om Paris & London. Om ett liv där jag får bestämma vad jag vill göra. Ett liv utan ångest & utan en massa måsten. Utan att känna mig tvingad.
Drömmer om äkta engelskt teé ur vackra teékoppar, fina fotografier & att lära känna nya, underbara människor av alla sorter. ♥

2013-01-23 @ 09:01:54
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: anne marte

jeg drømmer om å få til alt jeg vil, og om å reise rundt i hele verden! <3

2013-01-23 @ 10:55:32
Postat av: Jonna

Jag drömmer om att åka fort i en bil utan tak på vägar jag aldrig någonsin befunnit mig på tidigare. Lyssna på The Sounds, blunda och sträcka upp armarna i vinden.

2013-01-23 @ 11:17:16
URL: http://casajonna.devote.se
Postat av: Sandra

Att ta studenten så att jag kan flytta till New Delhi.

2013-01-23 @ 13:01:02
URL: http://tuvastefansdotter.blogspot.se/
Postat av: Aida

jag drömmer om att fly detta kalla land när man inte får vara för mycket av det enda eller det andra. jag drömmer om att åka till down under där solen skiner konstant och där jag kan sätta på mig löparskorna klockan sex på morgonen en onsdag utan att frysa ihjäl. jag drömmer om värme, om ett jobb som inte känns som ett jobb och ett six pack till sommaren. men mest av all drömmer jag om att hitta äkta och långvarig lycka.

puss på dig, älskar din blogg, så himla fin.

2013-01-23 @ 14:39:04
Postat av: Ebba

Jag drömmer om vår och värme, Paris, vackra pojkar och små svalor, eviga sommarnätter, kyssar, jordgubbar, sandalett prydda fötter, sol och salt hav.

2013-01-23 @ 17:36:40
Postat av: Daria

Jag drömmer om stjärnklara nätter, palmbeströdda stränder, städer som aldrig sover, fester som aldrig tar slut, minnen som bara blir fler och fler. Om människor som jag aldrig mött och platser jag aldrig sett. Vill bara ut ut ut i världen och se och upptäcka och göra precis allt. Borde kanske sluta drömma så här konstant, men vad ska man annars göra när graderna bara sjunker och dagarna vägrar bli ljusare?

2013-01-23 @ 18:13:55
URL: http://rainydays.devote.se
Postat av: Amanda

Det jag drömmer om. Varje dag. Varje natt. Är honom. Hans kramar. Hans pussar. Hans händer. Hans ögon. Hans skratt. Hans famn.
Det enda jag vill är att hångla ända tills natten blir dag. Hångla, skratta och linda benen runt varann.

2013-01-23 @ 21:21:29
Postat av: Moa

Jag drömmer om vårsol, att bli fnitterförälskad, att komma in på den utbildning jag vill och flytta iväg till en annan stad och bli någon annan.

Min största livsdröm är ändå så vardaglig. Jag vill köpa en fin liten villa i en fin liten kommun och bo där med mina små barn och någon jag älskar. Jag vill gå upp tidigt på morgnarna innan alla andra är vakna, koka te och skriva romaner. Jag vill jobba hårt och effektivt på en advokatfirma och lösa mängder av problem och känna att det ger mig något. Jag drömmer om att leka en massa med barnen när jag kommer hem, laga mat, gosa med min livskamrat, läsa. Leva.

2013-01-24 @ 09:00:17
URL: http://tendermercy.blogg.se
Postat av: Maria

Jag drömmer om resor, upptäckter, vackra dagar och kärlek. Just nu drömmer jag mest av allt om en liten lägenhet som jag får inreda sådär ljust och mysigt. En lägenhet som jag kommer dela med min underbara pojkvän.

2013-01-30 @ 20:42:40
URL: http://iia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0