och jag lovar dig att börja varje dag med ett leende.

måndag. och som vanligt är det dags för min summering av veckan genom instagram där jag finns som @_hannahellen. kanske har detta varit min allra bästa vecka i sommar. jag fick uppleva både sommarstugeliv och en styck fantastisk kväll i solnedgången med benjamin. två nästintill obligatoriska bestyr som jag nu återupplever varje natt. i drömmarnas värld.


 för det är så, när jag mest jobbar hela dagarna, att det är sådana sommarbestyr jag lever på. men, åter till min summering. här är måndag, en vy över mitt rum och en solig frukost i trädgården. underbart!
 
ett vykort från min picknick med benjamin. här. magiskt vackert att se solen gå ner bortom havet. 
 

tisdag och jag tog kvällståget till halmstad. packade en himmelskt god quinoasallad som jag njöt av på resan i takt med att roliga
och inspirerande sommarprat med leo razzak samt filip hammar strömmade i lurarna. utanför mitt fönster gick solen ner och jag kunde inte sluta tänka på hur mycket jag faktiskt älskar dessa tågfärder om sommrarna. åh.


morgon i sommarstugan. alltid lika härligt att vakna upp där, i överslafen på våningsängen. utav en spinnande katt intill min kind och små strimmor av solljus som letat sig in genom gardinen. efter den supergoda frukosten gjorde vi oss fina och for till ett utav mina bästa utflyktsmål. särdals kvarn.
 
därefter han vi både med att fika hos farmor i form av nyköpte bigarråer och blommigt te, samt att åka på spontanloppis ut med vägarna. här fanns otroligt mycket fina prylar men mannen visste värdet och allt var väldans dyrt för min lilla plånbok. 
 
på kvällen gick jag, pappa och syster en kvällspromenad och jag var såhär glad. solen gick ner framför våra ögon, sanden var kvällssval och vågorna låg alldeles stilla. det var så himla fint.
 
torsdagsmorgon. det första jag ser när jag träder ut på balkongen är det här. mamma i en korgstol med en bra bok i sin hand. så sommrigt. sedan åt jag en blå frukost till sommarprat och lite läsning om håkan i dagens nyheter.

denna dagen var sannerligen böckernas dag. jag läste både i hängmattan, på stranden, på terassen och på en solstol i trädgården. fint! frammåt kvällen gick jag och syster till affären för att inhandla en massa godheter inför visitens sista middag. 
 
vykort ett. såhär vackert är det på min cykelväg fram och tillbaka till jobbet var dag. valmo och prästkragar, mina favoritblommor. vykort två. jag bakade scones med vinbär som jag och benjamin avnjöt på lördagsmorgonen. himla gott!
 
och så gårdagen. söndag var lika med att finfixa rummet, bädda om och sedan ta några pauser i fönsterkarmen med den där boken jag alldeles snart har läst ut. i dag ska jag bara göra tre saker. ett. jobba till nitton och trettio. två. drömma om framtiden och de där spännande små projekten jag vill ta tag i. tre. somna i benjamins armar. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

Åh så himla himla fint!

2013-07-15 @ 12:26:55
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: mikaela

åh vart är din otroligt fina hatt ifrån?

2013-07-15 @ 15:28:03
Postat av: Ebba

Jag måste bara få dela med mig av ett par böcker som du verkligen borde läsa när du läst ut sommarhuset. Till sista andetaget av Anne Swärd och Förr eller senare exploderar jag av John Green. Underbara båda två.

2013-07-15 @ 16:01:25
Postat av: Lillaviol

åh åh vad fint!

2013-07-15 @ 17:06:37
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Tove

Åh, vilken underbar vecka du har haft. Min vecka var också bra. Sommarlov är det bästa som finns!

Stor kram

2013-07-15 @ 23:17:53
URL: http://tovetankar.blogg.se
Postat av: Stephanie

wow what a beautiful week well spent! looking forward to more kisses

2013-07-16 @ 05:59:04
URL: http://13fridays.blogspot.com
Postat av: Frida

Himla fina bilder!

2013-07-17 @ 09:51:46
URL: http://franfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0