om en alldeles underbar vecka i juni.

måndag. och den bästa stunden på veckan är här. jag har nämligen insett det nu, att jag inte vet hur väldans fint jag har det förrän jag sitter här och blickar ut över det genom mina små vykort från instagram. för fastän jag numera jobbar bort ett gäng timmar om dagen försöker jag alltid se till att få in lite vardagslycka. om jag lyckas? kika nedan!

om måndagarna tycker jag om att gå ut på en löprunda. den här dagen  tog jag cyklen till stranden och sprang för att sedan avsluta med ett havsdopp. och varesig man tycker om att springa eller ej, och vare sig det är måndag eller ej så tycker jag alla borde prova på att ta sig ett morgondopp någon dag. en otroligt frigörande känsla. vykort två visar mig, alldeles innan det här.
 
kattgos och ett vykort från mitt rum som just den här dagen var uppdukat för mysig brunch med en utav mina allra bästa sälskap. michaela och jag tuggade mitt hembakta bröd, drack smoothie och sörplade te i takt med att vi diskuterade sånt som fina melodier, spel, podcasts och hennes framtid i lund som börjar i höst. är så glad att hon ska flytta hit!
 
tosdag var en alldeles speciell dag. pirrigt plingade jag på klockan till den nya frisören som pappa tipsat mig om, närvös inför det, för mig väldans stora steg jag skulle ta. och åh. ingegerd var värdlens mysigaste och jag har nog aldrig varit så nöjd med ett klipp som detta. tog tåget hem och log konstant över att jag äntligen äntligen vågat!
 
om eftermiddagen åkte jag på äventyr till lund där jag handlade en stor kasse smått och gott för att picknicka med saknade matilda. ännu en superfin och saknad vän! mitt i stadsparkens grönska dukade vi upp med vinduvor, jordgubbar, frallor, nötter, smoothies och naturgodis och pratade om allt sånt som hör sommarern till. festivaler, resor och kärlekar. fint!
 

förtuom flastans bristande budskap (jag älskar mina love handles, och benjamin med för den delen!! för vad vore man utan dem egentligen?) var detta en alldeles underbar frukost. till froosh supergoda smoothie åt jag även vindruvor och mitt hembakta bröd med ost samt creme cheese. allt framför ett par avsnitt av världens bästa saltkråkan.
 
i lördags for jag på släktkalas och såg ur såhär. förra årets bästa klänning från indiska, detta årets bästa stickade tröja från monki, mustasch-armband från accessorize samt hallonröda läppar.
 
ett vykort från kalaset där jag plockade bara det bästa från tårtorna. jordgubbarna. mumma kardemumma! och på vykort nummer två är jag plötsligt på en bokpromenad! världens bästa bestyr när tankarna snurrar. mot havet, raka vägen med en bok i min hand.
 
i söndags träffade jag ännu en saknad favoritperson. rebecca! på ett utav mina bästa caféer smakade vi busgoda mackor och pratade i kapp. därefter for vi hem till mig och hade en alldeles ypperlig sova-över-kväll med film, snacks och prat ända in på småtimmarna. ett superbra avslut på en superbra vecka. och nu tänker jag låta den här veckan bli ännu en, men allra helst med mindre stress mellan olika bussturer och mera hemmahäng och sovmorgnar. för glöm inte att ta hand om er, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Michaela

Åh, mindre än två månader tills jag flyttar! Då får vi ha fler mysiga bruncher ocht spela mängder av roliga spel! Puss och kram<3

2013-07-01 @ 23:43:08
Postat av: Thessan

Hej, den frukt drickande på bild 9 är den god har smakat de andra men inte den. Förresten blev du jätte flin i din nya frisyr. Kram

2013-07-02 @ 11:53:44
Postat av: Gabriella

vill ha din katt.

2013-07-02 @ 17:21:46
URL: http://morningmoments.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Hej fina du! Jo jag undrar, vart har du köpt sina påslakan? Ska flytta och är på jakt efter nya guldkorn till lägenhetens alla hörn!kramar

2013-07-02 @ 22:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0