och jag glömmer aldrig den tredje november.

lördag. och åh, vilken bra dag jag har varit med om! det blev ett regntigt och supermysigt äventyr till köpenhamn med en peppig vän. så himla välbehövligt för oss båda! men mer om det en annan dag, för, nu tänkte jag i stället fortsätta på sumeringen av mitt gångna år, tvåtusentolv genom instagram. sist avslutade vi med september. nu är det dags för oktober och november!!


oktober tvåtusentolv alltså. det var fortfarande värme i luften, men jag förberedde mig på kylan genom att gå på kapp-jakt! hittade tyvärr ingen, och ångrar än i dag att jag inte köpte den på vykort nummer ett. vykort nummer två visar havre-och-banan-gröt som blev månadens favorit. åkte buss, tuggade äpple och ritade tanter och älskade mina manchesterbyxor. mörkblå. åh.
 

införskaffade en ny muminmugg med mårran på. skrev upp bilderboksretro på den tidiga julönskellistan. provade studentmössor och peppade med emilia. åt sparrissoppa med makrill till lunch på franska les halles i lund. 


så blev det höstlov!! jag och pappa tog en liten resa till kroatien och venedig, som ni kan se fler bilder på här.  väl hemma startade jag upp en ny eminent frukosttradition!! fil, havrefras, kanel och russin. så önskade jag att ha pyjamasdag nästan alla dagar, drack
te och hade kanelfika hos en caroline. och just den där stunden, den minns jag så väl. behövde henne. för jag hade träffat en pojke som jag var kär i, men grät för det var så läskigt. så. oändligt. läskigt.
 

november och som vanligt förklarade jag jul före alla andra. åkte till ikea och införskaffade inslagsningspapper och annat fint och lunchade det jag alltid lunchar när jag är där. pankakor med svampstuvning och bönröra. kalasgott!! vinterte, juliga yankee candle
ljus och en smaragdgrön spetsklänning från hm är också sånt jag förknippar november med.
 

jul, jul, strålande jul!! chai havredryck är perfekt eftermiddagsmumma, att bjuda fina vänner (jag saknar dig ebba) på scones-fika
är ett eminent söndagsbestyr, pepparkaksbaket hos mormor och morfar är ett obligatoriskt avslut på månaden och tända ljus plus raggsockar plus en julfilm i sängen är bästa medicinen mot förkylning. 
 
frukost hos mormor och morfar, dagen efter pepparkaksbaket. jag tror aldrig jag äter så goda pankakor som där!! sedan var det ju det där med kärleken. jag hade en pojkvän nu och vi hade ju det väldans fint när vi gick hand i hand igenom ett julpyntat lund och
åt saffransbullar på patisseriet, det måste jag säga. men, jag trivs så otroligt bra med att vara med mig själv just nu. att fokusera på familjen och mina älskade älskade vänner! är lyckligare nu än på länge i år. och det är en känsla som är svår att består. men att det
är den tredje november i morgon, åh. jag kan inte låta bli att tänka tillbaka lite för mycket. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Becka [fotoblogg]

Nejmen vilken underbar summering, hihi.

Svar: tack så mycket, så fint att höra! puss! ♥
Hannah.

2013-11-02 @ 22:44:40
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Sofia

Vad mysigt!

Svar: ♥ ♥ ♥
Hannah.

2013-11-02 @ 22:50:46
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Bonnie

Älskar hur du skriver.

Svar: tack, det gör mig så glad! puss!!
Hannah.

2013-11-03 @ 00:09:17
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

en liten fråga som inte är menat elakt: varför framställer ditt liv som perfekt och en dans på rosor och sen skriver om hur dåligt du mår ibland? då känns det ju som att du bara ljuger för oss i de glitterenhörningsalltingärperfekt-inläggen :c

Svar: jag förstår hur du menar, hade dock ingen aning om enhörningseffekten jag tydligen ger! men tack för att du frågar, det är bra för mig att veta! ♥ däremot vet jag inte hur jag skulle göra något annat än att sprudla när jag är glad och vara ärlig när jag är ledsen. jag är nog sådan till personligheten att när jag mår bra, då mår jag SÅ HIMLA BRA och när jag är ledsen då är det verkligen sorgefyllt, livet. så jag förstår hur det kan ge bilden av att vissa dagar är överdrivet glittriga. men, jag ljuger aldrig här. vill att detta ska vara som min dagbok!
fast det kan även vara så att om jag har en dålig dag så mår jag bäst av att leta fram solglimtarna i dagen, som den bra morgonstunden eller en fika som gav mig lyckorus. och då skriver jag hellre om de stunderna än om den grävande ångestkänslan. och jag tror det är mycket roligare att läsa om också!! eller vad säger du? men om jag mår verkligt dåligt, de är då ni får höra det, peppa och kanske känna igen er själva i mina ord. tycker själv att det är en bra balans!! och som sagt, jag ljuger aldrig.

ha det fint! ♥ ♥ ♥
Hannah.

2013-11-03 @ 00:28:55
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Jag kommer ihåg att du skrivit i ett inlägg att du skulle vilja lära dig franska. Så jag tänkte tipsa dig om en app där man kan lära sig olika språk, där bland annat franska finns med! Appen heter Duolingo och är gratis! Man kan lära sig om allt från maträtter till användbara.
Jag tycker det är så spännande med språk själv, läser ett humanistiskt program med språk inriktning. Jag har själv börjat på steg ett i franska bland annat!
Språk är som en nyckel till en helt ny kultur, en helt ny värld. Kram på dig!

2013-11-03 @ 11:13:56
URL: http://www.sevenseashells.blogg.se
Postat av: Lotta (livet i Rom)

åh, fint!

2013-11-03 @ 15:45:50
URL: http://unacasaitaliana.se
Postat av: alva

Din blogg är så himla bra ska du veta! dina bilder är så mysiga ock man blir så glad och varm i hela kroppen av läsa den.
sluta aldrig att blogga. kramisar <3

2013-11-03 @ 19:33:05
URL: http://alvalinds.blogg.se
Postat av: Ella

Åh din blogg är fin som vanligt! Jag är en nybloggare och jag skulle bli så glad om du kunde kolla in där och säga vad du tycker jag kan göra bättre så jag får fler besökare. ÅH vill så ha fler besökare, har du något tips eller så, kan du hjälpa mig?

2013-11-03 @ 21:21:21
URL: http://vardagsvisioner.blogg.se
Postat av: Amanda

Hej!
Jag undrar bara var du hittade yankee candle ljusen?

2013-11-11 @ 21:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0