om soliga morgnar med tända ljus och leenden.

den sista september. och vilken månad det har varit!! fylld med tankesnurr och förvirrande hjärtslag, men också med sagolika morgonstunder, världsbra kompisdejter och, inte minst en hel massa höstligheter!! nu ligger gulnade löv på marken och inte ens morgonvinden är längre varm. det är halsduksväder varje dag och vet ni vad? det gör mig bara glad!


nu är det dags för summeringen av den sista veckan i septemer genom instagram, där ni finner mig som @_hannahellen.  veckan började med en takeing-care-day och en frukost med bara sånt som är kalasgott på en och samma bricka. dagen till ära klädde jag mig i den här favoritkombinationen! jag är rädd för att jag kommer bära den där kjolen ungefär varje dag i höst. 
 

bästa matilda bjöd mig på en kalasfin brunch med den godaste smoothien jag druckigt på länge! björnbärssmak passar galet bra såhär års, tycker ni inte? så gick vi en skogspromenad också, bland rönnbär och ormbunkar. himla fint.
 

ett styck vykort på mig när jag fylger mot jobbet på cyklen en alldeles för tidig morgon samt ett vykort på den lilla solskenslunch jag åt i bara ben på altanen. lite kyligt, men på ett väldans höstvälligt vis! rostat bröd med keso, avokado, sallad, tomat, rå zuccini samt morotsstavar till det. allt på finporslin, såklart!
 

mysmorgon. solkatter gjorde fina mönster på min hud genom spetsgardinen och jag njöt utav frukostgröten framför sprillans nya avsnitt av new girl! hurra, hurra, hurra för att den serien äntligen är tillbaka! kanske den roligaste serien jag vet.
 

i fredags hade jag en ledig dag och tog vara på den genom att fara till lund och slå mig ner på ett favoritcafé för att plugga, skriva, pyssla, lyssna. åt en haloumisallad och drack supergott grönt te innan jag mötte mamma för några ärenden på stan. slutligen köpte vi hem indiskt från new dehli som vi åt om kvällen för att fira mina nitton år på jorden, lite i förskott. älskar indiskt!!
 
så var det lördag och min födelsedag!! hurra!! hela historien om min kalasfina dag kan ni läsa mer om här men känslan i mig var nästan som att vara förälskad. pirrig, glad och kan inte fatta att det är just jag som får vara med om allt som är bra! 

broccolisoppa med surdegsbröd på spis och deli samt dagens inköp. senapsgult secondhand-fynd, tre äggkoppar och så älskvärt lördagsgodis. ekologiskt, fairtrade och kravodlat dessutom!

vykort ett är den frukost jag åt hos mormor och morfar om söndagsmorgonen. ägg, äpple, rostat frukt-och-nötbröd med ost samt morfars fantastiska pannkakor! vykort två visar hur man oftast finner mig på stan. min älskade nya jacka, den vinröda halsduken, loafers och såklart kameran som nästan alltid får hänga med på mina äventyr! 

när jag kikade runt bland olika konton på instagram, sådär som man gör i bland fann jag ett vykort på en tjej som pekade på sina magrutor och skrev this over candy? hell yes! jag blev så himla påverkad av det, och även fast jag inte tror att hon ser la jag upp fotografiet ovan och skrev en kanelbulle och ett leende. this over eatingdisorders? well, yes! för det är så jag ser det. ett budskap jag kände för att förmedla speciellt i går. vykort två är från skogspromenaden. äkta höstmagi! ha det fint! puss
 

Kommentarer
Postat av: olivia

himlans fina bilder har du!

2013-09-30 @ 16:51:31
URL: http://olivianellyselma.blogg.se
Postat av: frida

grymt fin månad du haft. och bra med bullen!!!

2013-09-30 @ 17:22:08
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Daniella 🌙

hej fina du! hur gör du för att redigera dina bilder sådär fint gammaldags? är det kontrasten du drar ner?

2013-09-30 @ 18:46:15
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Sofia

Åh så fint!
Du har sån himmelskt fin stil också!

2013-09-30 @ 19:02:06
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: lisa

så fina bilder och fin månad!

2013-09-30 @ 19:19:51
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: kaneli

Kanelbullen var helt rätt!

2013-09-30 @ 19:32:01
URL: http://spicegirl.ratata.fi
Postat av: Ebba Molin

åh, är så kär i din blogg och dina bilder! mums med kanelbulle <3

2013-09-30 @ 20:01:48
URL: http://molinebbas.blogg.se/
Postat av: Becka [fotoblogg]

Underbart vackra fotografier. ♥

2013-09-30 @ 20:30:39
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Britt

Åh så fint foto på dig cyklandes! Och kanelbullen är mitt i prick!

2013-09-30 @ 20:45:51
URL: http://brittalicious.blogspot.com
Postat av: Melina

Du är så BÄST och strong. Bra gjort med kanelbullen!!!!

2013-09-30 @ 21:52:46
Postat av: Emma

Vad pluggar du? :)

2013-09-30 @ 21:57:49
Postat av: cajsa

hej! så fina bilder. men även en fråga: den svart- och vitrandiga halsduken. var har du köpt den? är det något man kan få tag i nu?

2013-10-02 @ 15:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0