om sånt som skapar pirr i magen.

torsdag. och jag säger hejhej från sjuksängen. åh, jag är verkligen supersjuk. magont och feber och förkylning och lungor
och hals och allt vad det är. himla trist!! men samtidigt, jag tror att jag behövde det här! att det här är min kropp som säger:
det är dags att vila nu!! ovan syns ett kollage jag har gjort inför skolstarten. den första september börjar jag högskolan och
det är väl dags att göra sig lite redo nu tänker jag!! berätta, vad ska du göra i höst? ha det fint! puss

▼ pennskrin, linjal och lurar från urban outfitters
 
▼ posters från riffle paper
 
▼ korgar, lampa, kallender, skrivblock och mapp från lagerhaus
 
▼ kånken
 
▼ böcker från adlibris.com.
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Hoppas du blir frisk snart och att Skövde är vad du hoppas att det är! Själv pluggar jag vidare på år 2 av 3 i Malmö, men är väl sådär lagom peppad egentligen. Vi får hoppas att det går som det ska!

2014-08-14 @ 13:07:08
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: Amanda

Hoppas att du blir friskare snart, samt att din tid i Skövde blir rolig och lärorik! Vad är det du ska läsa?
Själv ska jag börja pendla till Göteborg i höst för att plugga Kultur på Göteborgs Universitet, är sjukligt nervös men allt kommer nog funka fint ändå!

2014-08-14 @ 13:18:31
Postat av: Emelie - Lever drömmen i Paris!

gissa gissa gissa!!! (krya!)

2014-08-14 @ 13:33:01
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Emelie - Lever drömmen i Paris!

gissa gissa gissa!!! (krya!)

2014-08-14 @ 13:33:03
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: JoannaEmelia

Krya på dig och jag önskar lycka till i Skövde!
I höst börjar jag sista året på gymnasiet och det är väl tänkt att jag ska klura ut vad jag ska göra efter studenten. Det skulle vara skönt att ha en plan vid jul i alla fall.

2014-08-14 @ 21:33:23
URL: http://joannaemelia.blogg.se
Postat av: Wictoria

Jag har läst din blogg så länge utan att tala om att jag finns, ho ho, här är jag och utan att liksom göra mig hörd. Sån är jag alltid, kommenterar aldrig, finns liksom inte till än för sånna som du men nu, idag, söndagenden 17 augusti 2014 slog jag till. Jag måste bara få tala om att jag tycker du är så himla bra, du sprider sån värme, kärlek, flitighet och myskänsla omkring dig och din fina blogg. Jag önskar jag kunde krama om dig de dagar du skriver om hjärtesorg eller känner oro och otrevliga känslor. Jag är också överdrivet förtjust i min muminkopp samling(som tyvärr ligger i tidningspapper i lådor hemma i Sverige), jag blir glad av alla dina bilder du knäpper, jag är en överdrivet, galet förtjust i allt vad jul, snöflingor och julmusik heter, och jag har insett att det är okej att vara en mystjej, som gillar böcker och vackra texter, sånger, ord. Allt tack vare dig och din fina blogg, varje dag, varje vecka älskar jag allt som har med din blogg att göra.
Hoppas du får en super skolstart och jag kommer fortsätta att följa dig, som jag alltid gjort från den dagen då jag fann dig, från hela mitt hjärta, lycka till, jag tror på dig! Wictoria från ett soligt Australien

2014-08-17 @ 11:21:30
URL: http://wictoriasresa.blogg.se
Postat av: Saga

Jag ska byta skola till hösten! Börja på skolan jag känt en stark dragningskraft till sedan jag började fundera på gymnasiet överhuvudtaget. Skolan jag inte kom in på grund av några enstaka poäng. Men som jag efter många mail och samtal har fått en plats en på nu! Det ska bli så spännande och jag hoppas att det kommer att kännas lite bättre i magen att gå till och från skolan nu än vad det gjorde i ettan.

Krya på dig du fina inspirerande person <3

2014-08-17 @ 12:09:09
Postat av: JUNITJEJ

Trevliga grejer!

2014-08-23 @ 18:08:08
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0