om veckan då tulpanerna kom till fönsterkarmen.

måndag. och i dag har jag en taking-care-day. väldans välbehövligt när jag har jobbat både hela min fredag och lördag. vila är ett absolut måste för min hälsa. vila, äta ordentligt, lägga mig i tid och sådant som en verkligen behöver för att överleva hektiska jobb-veckor. så, jag lyssnar på lugnet, tänder ljusen och pysslar ända fram till kvällen då jag tar cyklen till jobbet igen.


och nu är det dags igen för måndagstraditionen, att summera mina bästa stunder, och dagar i veckan som gått!! och vi börjar med
en kalasgod frukostutmaning och världens gosigaste katt. min molly. två vykort från en mysmåndag, precis som i dag.
 

i tisdags sken solen som aldrig förr och jag vände snabbt ett sämre humör mot ett superpeppigt genom att springa en löptur i bara
t-shirt, sola, dricka te och läsa brev på altanen och avsluta dagen på moriskan där det var feministiskt genombrott!! efter det åt jag sushi för första gången på hur länge som helst. himla gott!! tack olga för ett världsbra sällskap!!
 

såhär spenderar jag allra helst en sovmorgon. i sängen, framför en serie och med solstrålar som värmer genom spetsgradinen.
 

stickade sockar för småfrusna tår och en världsgod frukost. gröna bananpannkakor!! recept finnes här.
 

om jag skulle kalla ett ställe för mitt stammis-ställe så skulle det vara kajgatan 34 i lomma. jag tror jag är där nästintill varje vecka och fikar eller lunchar. den här gånge var det med pappa och allra käraste syster och vi satt utomhus!! i strålande solsken och jag smakade en hummus-macka som var ofantligt god. ett älskvärt eftermiddagsbestyr. 
 

här kommer ett par vykort i från mitt rum, min oas, min låtsaslägenhet. en efterlängtad bukett tulpaner från mamma har fått pryda fönsterkarmen och i stringhyllan står nu ett par nya sorters te som ska få smakas på alla vårens café-hos-mig-stunder. 
 
min söndag var kanske en utav veckans bästa dagar. pyssla, läsa, skriva, gå runt i pyjamas mest hela dagen och bocka av måsten.
väldans skönt. och vad som är ännu skönare är att veckan som vankas nu är en ganska så jobbfri en. inga tunga tio-timmars-pass ska i hop med sänkta krav och lugna bestyr göra mina andetag lättare. ta hand om er, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Amanda

Gillar att du kallar rummet för din låtsaslägenhet:)

2014-03-17 @ 11:23:01
Postat av: elise

hannah! du borde följa http:// hej.blekk.se

2014-03-17 @ 11:42:12
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Therese

Hannah, går det att följa dig på instagram? :)

2014-03-17 @ 12:47:02
Postat av: Bonnie

Pannkakorna ser helt galet goda ut!

2014-03-17 @ 15:49:58
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: Sofia

åh, så mysiga dagar, och bilder för den delen!!

2014-03-17 @ 16:51:24
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Lina

Fina bilder!! Varifrån är din stringhylla? Den är fin.

2014-03-18 @ 15:24:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0