om sommarsol och feminism.

tisdag.  och hjälp. min dator och jag har blivit ovänner. och jag vet inte vad jag gjort fel. den är långsam, och blir irriterad utav allt och jag kan varken redigera eller ladda in fotografier utan att den stör sig på mig! om det är någon kunnig filur som ser det här så snälla, hjälp! annars är det apple-butiken nästa. förutom teknik-komplikationer har min dag varit supersolig!


jag tror minsann att det är sommar nu! eller vad säger du? min tisdag har varit bestående utav ett par svåra insikter och ett par soliga caféhäng. fint och bra, men mer om det en annan dag! för nu, nu vill jag visa ett sprillans nytt klädval!
 
eller ett plagg, snarare!! en långklänning. mörk och grå med tshirt-ärmar och slits på var sida. och just det där med slits älskar jag då jag tar cykeln nästan vart jag än ska. så himla smidigt!! från hm.
 
en kanske tycker att ett plagg som detta inte är mycket till sommar med sin färglöshet men i hop med ett fint blomsterdiadem från citronsorbet skulle jag kunna fira midsommar redan i morgon!! och på tal om sånt som är fint. jag har hittat en fantastisk podcast jag måste tipsa om!! madde & cassandra blandar intressanta ämnen som stil, kropp, ångest och kärlek med feminism
på ett så himla roligt och klokt sätt! så, klicka här, ta fram en skål godheter, lyssna och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: frida

så snygg klänning och snygg person!!!

2014-05-20 @ 22:23:56
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Isabella - Szalai Fotografi

Hmm, det kanske inte är så att du har för mycket på datorn? :)

2014-05-20 @ 23:46:08
URL: http://szalai.blogg.se
Postat av: lisa

finaste du

2014-05-21 @ 21:27:53
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Beatrice

Önskar den där modellen satt bra på mig, för den är så himla fin! Och du kanske behöver rensa lite på datorn? Se om du kan ladda ner något program som rensar skit från datorn, som tar bort typ cookies och sånt, har man haft datorn länge och surfar massor och så, så kan den lagra många GB, och det segar ner datorn rejält! Gör en virus-check först bara, även apple-produkter kan få virus numera!

2014-05-22 @ 11:10:59
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: elise

hoppas så innerligt att du röstar feministiskt initiativ i eu-valet nu den 25:e!!! :) och såklart i riksdagsvalet i september också!
fin du var i långklänning!

2014-05-22 @ 23:23:09
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Moa

Gud vilket fint blomsterdiadem; det ser så Lana Del Rey-igt ut. Älskar klänningen också!

2014-05-23 @ 12:45:44
URL: http://absurditeter.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0