och ge inte upp på den sköra själ ditt hjärta bultar för.

lördag. och i dag bjuder jag på den första berättelsen om min magiska torsdag. för trots att jag kvällen innan lämnat floder av salta droppar på huvudkudden, och att mina kinder aldrig riktigt torkade så upplevde jag så himla mycket lyckorus denna dag. vi börjar vid tolv-tiden då familjen kom och räddade mig. på med sjömansklänningen och ut i bilen!


dags för lunch alltså. och det blev favoritstället tomatens hus i glumslöv som fick bjuda oss!! eftersom det vankades regn tänkte vi att en lunch i växthuset inte var en så värst dålig idé ändå.


pinnstolar och pastell, ljusa gardiner och lyktjor i varje hörn. himlans fint tycker jag!


jag har berättat om tomatens hus en gång förut. här. och vi behöver knappt ens kika på menyn för att veta vad vi vill ha. 
 

tomatpajen såklart! men krispig sallad och solrosfrön. mumma kardemumma! och hur fint är inte den prickiga och pastellrosa bordsduken därunder? som ett litet fragment av vardagslycka.


om jag en dag ska öppna ett café vill jag också ha slusslingor i taken och antika plåtburkar på hyllorna.


här vill jag passa på att bekräfta det ni kanske anade i går. jag och benjamin har gjort slut. varför är något ingen av oss kan sätta fingret på. och det gör så himla ont. men det löser sig. för det gör det alltid! tusen tack för alla fina ord, älskade ni.
 

dagen till ära bar jag mina bästa loafers från vagabond. vill helst aldrig ha något annat på fötterna än dessa!! 

och utsikten. åkrar, fjärilar, grönska och sommarvind. därefter besökte vi gårdsbutiken och världens gulligaste läsare gjorde min dag med underbara ord och kramar, tusen tack!! efter att ha införskaffat litervis med tomater och minst fem basilikaplantor for vi
till helsingborg och började peppa kvällens konsert. men mer om den euforin en annan dag. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Du verkar vara så stark. <3

2013-08-03 @ 21:19:18
URL: http://morningmoments.se
Postat av: Clara

Åh fina Hannah, känner sådant stort medlidande, men som du säger: det löser sig till slut. Och jag vet att du kommer över(leva) detta! Kram <3

2013-08-03 @ 21:30:25
Postat av: Amanda

Går igen samma sak, sedan 1 vecka tillbaka. Och det gör så ont, så himla himla ont och man önskar att det bara fanns en snabbkur för att må bättre, men tyvärr är det nog inte så. Det är bara att varje dag fortsätta simma och förr eller senare har man kommit fram och man kommer vara så otroligt mycket starkare, hoppas jag i alla fall! Tusen styrkekramar!

2013-08-03 @ 21:41:47
URL: http://estetamanda.blogspot.com
Postat av: Frida

Det gör fruktansvärt ont sånt där, men tårarna kommer sluta rinna en dag ska du se. kram!

2013-08-03 @ 21:53:58
URL: http://fridasofi.blogspot.com
Postat av: Bonnie

Känner mig så trög nu, men det är lite oklart Har du och Benjamin gjort slut?
Kramar till dig.

2013-08-03 @ 22:01:12
Postat av: Michelle

Gråt och var ledsen så länge det behövs. Gör saker du tycker om, som att gå på loppis och göra världens bästa frukostar. Lyssna på LP-skivor och läs de finast skrivna böckerna. För en dag vaknar du upp och smärtan känns inte lika intensiv längre, och sen blir det bara bättre.

Plus en sak till. Leta fram Sandra beijers blogginlägg från när det tog slut med Ludvig, och bara följ hennes väg till att må bättre än någonsin. Det kändes bättre för mig.

Kram på dig fina.

2013-08-04 @ 09:43:58
Postat av: Tove

Hej! Så tråkigt att du och Benjamin har gjort slut. Jag sörjer verkligen med dig. Hoppas du kommer på bättre tankar snart!

Tomatens hus ser ut att vara ett underbart ställe! Det var min kompis som kom fram och pratade med dig, hon visade er bild för mig. Jag var sååå ledsen att jag inte var med! Men, vi kanske ses någon annan dag. Ha det fint och ta hand om dig!
Finns här om du behöver prata :)

Kram

2013-08-04 @ 10:28:56
URL: http://tovetankar.blogg.se
Postat av: Sandra Leone

Så fint det ser ut. Det är verkligen modigt och starkt av dig att säga stopp när det slutar kännas bra. Tusen styrkekramar till dig Hannah

2013-08-04 @ 10:44:24
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: lollo♥

hej hannah! jag träffade dig på tomatens hus och jag minns knappt vad jag sa till dig, bara att jag var så himla glad! jag läser din blogg varje dag och dina tips och din positiva inställning peppar mig alltid. så tack, tack, tack för att du skriver en så fin blogg. jag kan inte minnas senaste gången jag kände så mycket lyckopirr som när jag pratade med dig.

jag är ledsen för din skull, det är hemskt när det gör ont och hjärtat skaver. men du verkar vara en stark och livsglad tjej så jag vet att du kommer klara detta. många peppkramar!! ♥

2013-08-04 @ 11:18:58
Postat av: rebeccajohnnysdotter

Men åh, det är så oerhört ledsamt och till en början känns det bara så oerhört omöjligt, att släppa, att gå vidare, att bara känna lyckan. hjärtekross är så tråkigt. men du hannah, du klarar det, du kommer att klara det så himla bra! massa med stöd, styrka, kramar, lyckorus och kraft till dig hannah!

2013-08-04 @ 21:01:26
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0