om sånt som får mig att må bäst och det som får mig att må sämst.

del två.
 
Unknown Pleasures | via Tumblr
berätta mer om benjamin. 
hur träffades ni? vad är det bästa med honom? vad är det finaste han har gjort för dig? 
jag och benjamin gick i samma skola på gymnasiet. vi hade knappt pratat alls men jag kunde ändå inte sluta tänka på honom, så, jag frågade om han kanske skulle vilja ta en fika med mig. och det ville han. det var den tredje november och sedan den dagen är han och jag ett vi. åtta månader och jag tycker om honom mer om mer för varje dag. älskar. det finaste han gjort för mig är nog det han gör varje dag. stötta och älska. det bästa med honom är att han får mig att skratta ända ner i från tårna. sånt kan göra mig hel och ger mig det största lyckoruset som finns.

 

skulle du kunna visa upp alla dina klänningar och kjolar? det vore fint! jag ska absolut lägga idén i listan på framtida ting att dela med mig utav. tycker om sådana här tips, tusen tack!

tipsa om en jäkla mysig låt när det regnar? shane alexander med raincloud of knowable things. så galet mysig och fin.

 

vart hittar du all inredningsinspiration? jag och min mamma brukar köpa en väldans massa inredningstidningar, som bästa hus och hem exempelvis och där blir jag alltid inspirerad till tusen. sedan är pinterest eminent bra på alla sätt och vis, har en aldeles egen mapp för inredningsdrömmar här. och så finner jag en massa idéer när jag besöker fina caféer runt om i landet. för åh, jag tycker om att låta mitt rum se ut som ett litet café. 

 

hur hittar du balansen mellan att vara vegetarian och samtidigt ha ett förflutet med ätstörningar? jag menar, hur lyckas du ha principer/förbud gällande maten när du haft problem med det förut? det här är en så himla, himla bra fråga om något som jag önskat att få ta upp så himla många gånger förut. tusen tack! för det är verkligen så, att även om mina ätstörningar är så gott som förbi så klarar jag inte av att ha regler. det har jag sannerligen insett de senaste månaderna. så jag är inte vegetarian längre. jag väljer att äta det jag är sugen på, och det råkar mest sällan vara kött. så det underlättar att säga att man är vegetarian till vänner och bekanta men sanningen är att jag inte lever efter den reglen, och smakade en bit på en korv här om dagen just för det. regler kring mat är farligt, och sånt ska man vara försiktig med. även jag.

R-earrange

 

när du började köpa mycket porslin var det folk som tyckte du var konstig då? att det liksom var annorlunda att tycka om sånt. 
själv tycker jag precis som du om porslin och sånt fint! absolut fanns det personer som inte riktigt kunde förstå att jag kunde få lyckorus av en småblommig frukostskål längst in i en antikaffär, dammig och bortglömd som den var. och jag vet att det finns en hel del personer i dag som fortfarande inte förstår mig. men det spelar mig ingen roll. för, jag älskar att gå på jakt efter småblommiga, kantstötta, sköra och bortglömda porslinsfavoriter och meningen med livet är väl ändå att göra just sådant som gör en glad. lyckoruset. en rädsla för att personer ska tycka att jag är underlig ska inte få stoppa mig. och inte dig heller, om jag får säga så! vad fint att höra att du också tycker om porslin! 

 

vad hette den där outleten där du köpte mon amie-koppar? iitala outlet, på gärdesgatan sju i höganäs! ett superbra utflyktstips om man har vägarna förbi!

 

jag skulle så gärna vilja ha ett inlägg om hur du redigerar dina fina bilder? samt vad för app du använder när du redigerar dina bilder till instagram? 
jag kan berätta här och nu! mina vykort på bloggen redigerar jag i photoshop elements där jag ökar kontrast, skärpa, lägger på ljus samt ett fotofilter, oftast det som heter sepia. min fotografier i instagram redigerar jag i appen vsco cam. puss!

 

vad brukar du och dina vänner göra tillsammans? vi fikar på de mysigaste av konditorier, lunchar på vintage-inredda caféer och äter middagar på soliga uteserveringar. men vi åker gärna på shoppingutflykter eller solar, badar, läser, pratar på stranden eller spelar spel hemma i någons sovrum ända in på småtimmarna. allra helst sådana bestyr där man kan prata under tiden. för jag och mina vänner har i bland himlans långa perioder innan vi ses, då måste man prata i kapp allt som hänt sedan sist. så fint.

 

jag och min familj har haft det lite kämpigt på sistone. hur gör man för att fortfarande stå dem nära fast man ofta bara vill fly iväg? det verkar som om du står nära dina föräldrar, har du alltid gjort det? 
jag har alltid gjort det men nu känns det som jag driver iväg. jag förstår din känsla. familjelivet är som en berg-och-dahlbana. det går upp och det går ner men ni sitter alltid i samma båt. vare sig du är på andra sidan jorden eller andra sidan rummet så är ni en familj, ni hör i hop och ni älskar varandra. tänk på det. att driva i väg behöver inte alltid betyda att ni älskar varandra mindre. ta vara på att ni hör i hop! gör saker i hop när ni väl får tid. som frukoststunden på lördagsmorgnarna exempelvis. jag och min familj är och har alltid varit nära, fast på olika vis. just nu far de på olika sommarutflykter medan jag jobbar flitigt i matbutiken, och det skulle kunna kännas som om jag driver i väg åt ett annat håll. men det gör det inte, för vi älskar varandra massvis och när vi väl får tid att umgås har vi det så himla, himla fint.

Tumblr

 

vad ska man göra när man har ständig ångest över alla speglar i hallar och på toaletter? när man bara vill spy av sin egen spegelbild. när man, trots att man verkligen verkligen försöker, inte kan finna nåt annat än fel med ens utséende, ens vikt, ens hår osv? först och främst så ska man fundera på varför man tycker så himla illa om det man ser. och sedan våga i frågasätta det svaret. om du inte väger det du väger, vad ska du då väga? och varför då? håll dig borta från de onda idealen och se dig runt i världen. alla ser ju olika ut! välj om du vill sträva efter att ändra diet och ständigt söka efter att ha den finaste kroppen som dina hjärnspöken aldrig kommer låta dig förstå att du har i alla fall eller om du vill leva lycklig. på riktigt lycklig blir man om man lär sig älska sig själv och tar var dag med ett leende, varje spegelbild med en kram. tips på lycka finner du här. och tips på att finna fokus på annat än det dina hjärnspöken säger finner du här.  

 


hur ser den perfekta dejten ut för dig? såhär på sommaren skulle jag gärna vilja mötas i stan en halvsval förmiddag. ta en promenad på kullerstensgator och genom parker för att sedan slå sig ner vid hamnen, eller vid en kanal och ha det fint. kanske går man och tar en fika sedan, eller köper något gott att dela på där och då. som jordgubbar eller körsbär exempelvis. och kanske avslutar man kvällen på bio, och säger farväl med en kyss. 

 

undrar vilka skolor du har sökt grafisk design på till hösten, och vad skolan i malmö som du pratat om heter? jag sökte grafisk design på malmö högskola, på mittuniversitetet i sundsvall samt på linnéuniversitetet i kalmar. men jag vill inte fytta så långt som till sundsvall just nu, och inte heller till kalmar och trots att jag fick en fin reservplasering på malmö högskola har jag bestämt mig för att jobba i höst, och pyssla med lite andra påhitt som jag tänker berätta mer om en annan dag. kommer nog bli mer kalasbra!

 

var kommer den (svart/vita) randiga klännigen ifrån? om det är klännigen i det här inlägget du tänker på så är den marinblå-och vitrandig och är min systers, köpt på primark i bästa london. 

när mår du som bäst/sämst? åh, vilken klurig fråga. det finns så galet mycket som kan göra mig glad liksom en del som kan göra mig skör, och i bland ledsen. men just nu mår jag nog som bäst när jag är i sommarstugan, eller i benjamins famn, eller helt enkelt när jag är i miljöer jag älskar med personer jag älskar. som på magiska middagar, mysiga caféer eller vid ett hav. med kärleken såsom med fina vänner eller med min världsbästa familj. jag mår som sämst när jag har ångest. men som tur är infinner den känslan sig väldigt sällan nu för tiden.


ph: weheartit.com


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Åh vad roligt att du uppskattade min fråga angående om att vara vegetarian och ha ett förflutet med ätstörningar. Och svaret passade så himla bra ihop med hur jag själv tänker. Jag skulle aldrig förbjuda mig själv från att äta något jag är sugen på, men i dagsläget skulle jag heller aldrig bli sugen på just kött.

Kraaaaaam!!!

2013-07-17 @ 22:29:24
URL: http://morningmoments.se
Postat av: Julia

Måste bara säga att du är en stor inspiration! Vi är två tjejer som varit sjuka i anorexi i flera år nu. Tillsammans har vi nu skapat en blogg och kämpar för att bli friska och fria som aldrig förr!
Kram och tack för din fina blogg!

2013-07-18 @ 09:55:49
URL: http://withfreedom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0