om soliga dagar i augusti.

så var det söndag igen och min sista vecka av sommarlov har tagit slut. nu återstår det att börja skolan igen på onsdag vilket ger en bubblande känsla av vemod men samtidigt ska det bli himlans skönt. jag har nog inte förstått det ännu men det här kan nog vara den bästa sommaren i mitt liv. här kommer min vecka genom instagram, där finner ni mig som hannahstone_. 

återhämtade mig från ett underbart way out west med en liten fruktsallad bestående av jordgubbar, valnötter, macadamianötter och stora päronbitar samt läsning i stora boken om mumin. när jag vaknade nästa morgon var klockan sju och himlen såg lite ut som ovan.


måndag och dags för barnvaktsjobb! min kusinvitamin och jag tittade på film och åt äpple-mellis, gick till lekparken, byggde koja och hade kalaskul med vattenfärg.


på onsdagsen fick jag äntligen lite sovmorgon efter två dagars jobb. åt frukost med nyplockade björnbär och drack sommarté. vid
lunchtid åkte jag och två fina vänner till helsingborg för att upptäcka staden och äta lunch. det slutade med att vi hamnade på stranden för lite sol och bad.


på tosdagen lät jag mig vara planlös och hade en må-bra-dag, eller takeing-care-day som mamma brukar säga. att cykla till stranden för ett morgondopp och luncha bästa salladen, som innehåller tomater, avokado, rödlök, vattenmelon, basilika och haloumi var två av de fina sakerna jag unnade mig själv med.


min fredagskväll slutade hemma hos emilia med taco-mys. hon hade pyntat så fint så fint med ljusgirlanger i parasollet. frukostbilden är från i dag då jag åt nektarin, en skål med müsli och vaniljyoghurt samt en ostsmörgås med paprika,.
 
efter frukost packade jag min tygpåse, klädde mig i sommrigt 50-tal och gav mig av till mölle på familje-utflykt. bada, sola, att läsa bok, äta picknick och dagdrömma var precis vad jag behövde. nu tänker jag fortsätta unna mig själv lite må-bra saker. i kväll får det bli en bra film, bästa pyjamasen och lite fruktsallad. ha det fint! puss
fotografier: jag

Kommentarer
Postat av: Läsare

Hej jag kan säga hundra fina saker om din blogg för jag gillar den så mycket. Allra mest för att den får mig att känna hur allting är lite finare. Du är sådär jättesympatisk och inspirerar mig. Ville bara säga det! Ps. fortsätt vara den du är för du är bra bra bra

2012-08-19 @ 22:47:41
Postat av: Anonym

Låter som att du har haft en riktig mysig vecka! :)

2012-08-20 @ 11:02:49
Postat av: Mary

Var från mig*

2012-08-20 @ 11:03:17
URL: http://mymary.blogg.se
Postat av: rebecca

men så fint.

2012-08-20 @ 12:25:51
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se
Postat av: Olga

Din blogg är så himla, himla fin och allt känns så vackert när man läser om dina äventyr. Så härligt att läsa om soliga dagar!

2012-08-20 @ 18:00:58
URL: http://beyondthis.blogg.se
Postat av: Ingrid

Åh, min sommar till trean på gymnasiet var också så himla bra!

2012-08-22 @ 00:11:37
URL: http://lepoptimiste.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0