om fina tider i sommarparadiset.

jag är sjuk. så himla megaförkyld och det gör ondare än vad det ska för jag missar en helfina kvällsplaner med de bästa av människor. men så är det i bland. tyvärr. jag kryar mig med film och indiskt i kväll och under tiden tänkte jag visa lite utav vad som har hänt på instagram. där hittar ni mig som hannahstone_ (glöm inte understräcket). 


dagen vi åkte till somarstugan åt jag vaniljyoghurt med sommarbär, russin och valnötter samt en lingongrova delat på två med ost och gurka samt salami och gurka. till det drack jag sörgårdsté. på kvällen kom min fina Emilia på besök. vi åt god mat, pratade i flera timmar och gick en strandpromenad där vi fick se en enhörning någon så fint skapat.


ännu en frukost. en äggmacka, ost och gurka på rågbröd, ananas, jordgubbar och tidningen retro som sälskap. efter frukost la jag mig i hängmattan och läste i några timmar.


livet kändes så himla fint och ovan mig lyste solen genom eken.


morgon och jag. det blev en dag på stranden och jag fick alldeles för många timmar för tankar.


det blev måndag, jag klädde mig i min nya bästa second hand-skjorta och åkte med familjen till stan. jag och pappa köpte billiga, hembakade och så galet goda kanelbullar som vi åt på vägen till skomakaren. mina nya finfina loafers ska äntligen fixas. åh.


bild ett visar ett vackert halmstad från parkeringshusets tak. på kvällen lagade vi god mat och drack vin samtidigt som regnet föll utanför fönstret.


i onsdags skulle jag till doktorn och fick äta min frukost vid en omänsklig tid. lunch åt vi på ett nytt favoritställe - tomatens hus! det ligger på vägen mellan mitt hem och sommarstugan så det passade perfekt att svänga in för en lunch.


det var så himla fint, somrigt och mysigt inrett. till lunch åt vi varsin tomatsoppa. det regnade nämligen ute och kalla som vi var kunde vi inte ha valt någon bättre måltid. mamma älskade soppan medan jag föll handlöst för deras hembakade bröd. åh. vad. gott.

på vägen till sommarstugan svängde vi även inom iittalla outlet där jag föll ännu en gång. nu var det på grund av alla fina fina porslin och brickor från rörstrand och arabia (mumin) som jag inte kunde slita blicken i från. ville ha allt men som ni vet fick
jag nöja mig med en mon amie-kopp samt té och en liten mumin-pillerask. v
 
det var allt för nu. torsdagens och fredagens bestyr visar jag en annan gång. det är ju sommarlov och åh, veckan har varken ett början eller slut. så fint. puss
foto: jag

Kommentarer
Postat av: Ellen

Så himla fint!

2012-07-14 @ 17:23:07
URL: http://blogg.ostran.se/ellenlindberg
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och annat fint

Sjukt fint! Krya på dig.

2012-07-14 @ 20:36:02
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Kajsa

Måste bara säga att jag är helt stört kär i din blogg, för att den är så himla bra!

2012-07-15 @ 00:23:37
URL: http://fashionjar.blogg.se
Postat av: Rana

alltså, enhörningen!! <3

2012-07-15 @ 10:27:07
URL: http://ranaeizad.blogspot.com
Postat av: Lena

Åh så fint! Krya på dig Hannah!

2012-07-15 @ 17:56:54
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: Ylva

Din blogg är så fin så jag får ont i magen!

2012-07-15 @ 22:16:35
URL: http://ylvarebecka.devote.se
Postat av: Sam

Snäckor på sandupphöjdningar. Riktigt estetiskt fint. Varför har jag aldrig tänkt på det?

2012-07-16 @ 12:44:12
URL: http://samsol.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0