instagram: om spanienlivet.

Nu tänkte jag visa lite vad de som följer mig på instagram har fått se från min spanienresa. Åh, vilka underbara dagar det har varti. Och ja, även fast de sista dagarna gav mig spring i benen så saknar jag redan de varma fina dagarna. En orförglömlig resa med världens bästa Caroline och hennes familj.
 
I det som rum dom fick bli mitt hängde jag direkt upp mina bästa sommarkläder och tittade ut genom fönstret för att mötas av färgglade blommor, palmer, balkong och en blå himmel.
 
En världsgod grekisk-sallad till lunch och poolen som blev min bästa vän när termometern började stiga över trettiofem-sträcket.
 
På kvällarna tog vi en fördrink i skuggan innan vi gick ut och åt på någon favoritrestaurang. Veckans måltider kunde till exempel bestå utav tapas, indiskt eller fisk. Godast av allt var fisken och på bilden ovan ser ni mina bästa finaste Caroline.
 
Både jag och Carro är bok-fantaster så vi spenderade många timmar med en bok i handen. Jag läste tre böcker och en av dem var "Himlen börjar här" som syns ovan. Den var så bra att jag måste berätta om den i ett eget inlägg lite senare!
 
En kväll åkte vi in till staden Torrevijeja där jag åten en supergod fisk på en restaurang vid havet. Underbart.
 
Här har vi Carolien som åt spagetti-frutti di mare till huvudrätt. På andra bilden syns en kopp café solo som blev mitt standard-kaffe efter måltiderna. En liten söt kopp svart kaffe - heltenkelt!
 
Jag i favoritbikini och ruffsigt hår innan morgonpromenad. 
 
En kväll grillade vi vid poolkanten. Solsken, fin musik, bra personer och god mat är allt som behövs. Åh, åh, åh.
 
En bild på mig efter den varmaste dagen. Trettioåtta grader och jag var helt matt! På kvällen åt vi indiskt vilket var väldans gott.
 
En solig eftermiddag bjöds vi på sangria med vattenmelon och vindruvor. Caroline var fin i ny-fyndad bikini från en marknad som vi besökte första dagen.
 
Det blev midsommar och det var vi ju tvugna att fira, på vårt eget lilla vis. Jag klädde mig i vit klänning med krage och varvade hästsvansen med att bära ett nytt hårband med rosor på.
 
Även denna kvällen åt vi hemma. Det blev sill, mozzarellasallad, potatis, lax och en massa annat nästan-svenskt som vi kunde hitta. Och så firade vi med lite cava och svenska sommarmelodier, såklart. 
 
En frukost och Caroline vid poolen. En underbar resa, som sagt men nu är jag peppad på att leva livet här hemma med vänner och i sommarstugan med släkt och familj. Kameran har blivit min bästa vän och åh, jag har himla mycket att visa, så håll utkik! Hoppas ni har haft en fin start på sommarlovet? Ha det fint! Puss
foto: jag

Kommentarer
Postat av: idaawe

blir så avundsjuk när jag ser alla dessa fina bilder. din resa verkar ha varit så himla underbar! åh, en resa till spanien eller något annat land tillsammans med ett gäng vänner är precis vad jag skulle behöva just nu.

2012-06-28 @ 17:13:58
URL: http://idaawe.devote.se
Postat av: anna

så himla mysigt!

2012-06-28 @ 17:14:13
URL: http://rundaord.blogg.se
Postat av: Ellen Lindberg

Så himla fint!

2012-06-28 @ 17:23:34
URL: http://blogg.ostran.se/ellenlindberg
Postat av: Lisa - Kreativ bakning ♥

Åh vilka fina bilder!

2012-06-28 @ 17:45:45
URL: http://muzicmecupcake.blogg.se
Postat av: JULIA

Gillar gillar gillar!

2012-06-28 @ 18:57:35
URL: http://juliajasmine.forme.se
Postat av: sara

åh underbara bilder<3 föresten! visst var du i kroatien innan? vi tänkte bila dit, var rekomenderar du att åka? :)

2012-06-28 @ 19:34:50
URL: http://misssteinholtz.blogg.se
Postat av: Emilia

Var ni i Cabo Roig? Det är så mysigt där!
Väldiga härliga bilder! (:

2012-06-28 @ 22:08:17
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: Lena

Åh så fint det ser ut Hannah!!

2012-06-28 @ 22:35:35
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: kaneli

ser urmysigt ut!

2012-06-29 @ 15:18:56
URL: http://spicegirl.ratata.fi
Postat av: rebecca

så himla fint. du är för fin.

2012-06-30 @ 17:31:28
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0