om frost, fika och fina morgnar.

söndag igen. och åh, vilken vecka. propfylld med planer, fina och stressiga på samma gång. i dag orkar jag precis ingenting
och det är väl det som söndagar är till för. skönt. nu tänkte jag, enligt tradition visa hur min vecka har sett ut genom instagram.
där finner ni mig som hannahstone_.


min måndag. det var en solig oktoberdag som började med sovmorgon och äppelpajsté. efterskolan mötte jag upp sofie för en obligatorisk höstfotografering i skogen. bilderna tänkte jag visa lite senare i veckan om det intresserar.

i tisdags insåg jag att det förmodligen inte kommer gå endaste dag utan att jag klär mig i min vinröda halsduk och mina gubbskor i höst. efter en lång skoldag skyndade jag till körskolan för min första lektion. är så himla pepp på att ta mitt körkort nu! det första jag ska göra är att ta med mig caroline och köra tll café kungsgatan i malmö för en söndagsbrunch. åh.
 

och på tal om cafébestyr med caroline! i onsdags lyxade vi till livet lite grann med ett besök på vårat absoluta favoritcafé! st. jacobs stenugnsbageri i lund. vi drack kaffe, åt kanelbullar och tog pratade om allt mellan himmel och jord. 

på st jacobs doftar det alltid nybakat bröd och kardemumma, inredningen består av gamla loppismöbler, vintage-planscher och ljuslyktor, fönstren är fyllda med äpplen och i högtalarna spelas alltid den bästa sortens jazz. något annat som är himla fint är morgonsolen som varje dag skiner in genom mina spetsgardiner.
 

i torsdags kom kylan på riktigt så jag bestämde mig för att ta en sväng inom några butiker på vägen hem för att leta efter en varmare jacka. på bilden ovan syns min favorit. från hm. en bra energipåfyllning mitt i sökandet är de goda höst-päronen
som finns att köpa nu.
 
en suddig bild på min fredagsfrukost. havregrynsgröt med russin och banan samt vaniljté ur disneymugg. fredag var också dagen då den första frosten kom till min lilla by. jag älskar ljudet av krispiga höstlöv under mina skor.
 
och har ni tänkt på hur det doftar när frosten är framme? liksom gott och vintrigt. älskvärt. andra bilden visar lördagskvällens gottigheter då jag hade fina vänner över på middag och mys. i dag spenderar jag mina timmar med gilmore girls-marathon. det 
enda jag orkar, vill och önskar att göra en söndag som denna. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: anna

underbart!

Postat av: nathalie.

i vilken app redigerar du dina bilder? de har alltid en sån fin färgskala.

2012-10-14 @ 19:21:36
URL: http://conscious.blogg.se/
Postat av: Miriam ♥

Din blogg er bare fantastiksk! <3

2012-10-14 @ 19:40:09
Postat av: lisa

din blogg är bäst!:)

2012-10-14 @ 19:55:25
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Line Lundin

Jeg må si det igjen. Jeg drømmer meg bort. Dette er mi drømverden!

2012-10-16 @ 12:42:15
URL: http://elej.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0