om morgonrutiner, musikdrömmar och klädvalsfavoriter.

del två.

all we need is hope | via Tumblr
vilka är din absoluta favorit outfits? 
utav mina egna menar du? i så fall skulle jag säga den här, prickiga blusen och smaragdgröna kjolen samt den här, en harry potter-inspirerad och supersköna kombinationen. 
 
hade inte du en pojkvän innan? vad hände? jo det hade jag! men i somras tog det slut. vi var väldigt olika, sedan hamnade nog mest i en svacka vi inte visste hur vi skulle ta oss ur. och hur kaosartat det var just där och då så känns det som om det var menat så. jag har så mycket att tacka av honom, men framförallt från uppbrottet. åh, vad jag har utvecklats den här hösten!
 
vad eller vilka är dina favorit godsaker om julen? lussekatter, morfars marsipangodis och nakd raw-bars med smak av pepparkaka!! och clementiner, räknas det? 

vad är ditt bästa skönhetsråd? tvätta bort sminket ordentligt, pyssla om din kropp med ett bad någon gång i bland och försök att smörja in dig med någon härlig lotion så ofta du inte kan, för att slippa bli torr och röd. fast det allra bästa tipset är nog att le, le, le!!
 
hur ser dina morgonrutiner ut? läser du tidning eller gör du något annat medans du äter din frukost? nu i juletider är mina morgonrutiner något anorlunda än vanligt. jag börjar dagen med en dusch, klär på mig min julpyjamas och gör frukost till mig och min syster som vi sedan smakar framför julkallendern. när det är klart kikar  jag på musikhjälpen tills frukosten är uppäten och jag gör i ordning mig för dagen. annars läser jag ofta kulturdelen om morgonen. serier och musiknyheter är min grej!
 
vilka är dina favorit tv-serier? new girl, girls, glee och modern family måste nog vara mina bästa ändå. men som ni vet älskar jag tv-serier och har nog följt minst tjugo olika serier totalt genom åren!

vad gjorde du på eftermiddagarna efter skolan när du pluggade? fikade och tog en tur på stan med vänner, åkte hem och åt mellis framför en tv-serie, pluggade på café, eller myste med pojkvännen jag hade under de sista terminerna. men mest av allt pysslade jag med att fotografera och skriva, mina bästa intressen som ni vet!!

Untitled
 
jag ska till lund och malmö snart, är det något man inte får missa? åh, då måste jag rekomendera dig ebbas skafferi och st jacobs stenugnsbageri i caféeväg, udda tina och meloa är mitt bästa tips när det gäller finurliga butiker så är även tehuset java ett måste!! är det någon mer som har tips och idéer på måsten i lund så kommentera gärna nedan! vem vet, kanske finns det något som även jag har missat? 

och så undrar jag om du är allergisk mot något? fick en allergisk reaktion mot klor en gång men annars ingenting. aningen laktoskänslig dock.

vad planerar du att klä dig i på julafton? vet inte ännu! letar för fullt. men tänker mig absolut en klänning, och gärna i ett rutigt mönster med fin krage. eller något i sammet! åh, tretton dagar kvar i dag! pirrigt, pirrigt.
 
om du skulle lägga till en "hobby" i ditt liv, vad skulle det vara? tänker i bland att det vore fint att lägga ner lite mer tid på musiken. kanske att lära mig spela gitarr på riktigt eller ta tag i pianodrömmen, kanske skriva en låt eller göra någonting med syster min. men tiden finns ännu inte till och egentligen håller jag på med allt jag vill nu. illustartioner, fotografi och skriveri. puss!

varför heter din blogg "kaffevärld" om du inte ens är särskilt förtjust i kaffe? fast jag tänker det mer som cafévärld, och jag älskar caféehäng!!

jag undrar om du är religös? nej, det tror jag inte! men det där med ödet, det kan jag tro väldigt starkt på i bland!

hur gör du för att visa killen att du är intresserad? och vad ska han göra för att fånga dig? jag frågar och pratar mycket! tror att det är ganska tydligt när jag väl går i gång med undran om hans liv, intressen och så vidare! jag brukar inte vara rädd för att fråga om han vill ta en fika, gör jag det är det antagligen för att jag inte kan sluta tänka på honom! men om han frågar mig först så är det lite extra fint. sedan är det bara för honom att vara sig själv, fråga mycket tillbaka och gärna våga ta intiativ. 
 
eyes like the ocean

hur mång pojkvänner har du haft? ett styck seriöst förhållande. 

har fått världens finaste julklapp från farmor och farfar. nu måste jag komma på något bra att ge dem, hälst ska det vara hemmagjort för de har redan allt enligt dem. har du några tips? åh, vilken fin fråga! i år ska jag själv bland annat ge bort fotografier till mina släktningar, kanske är det något som din farfar och farmor skulle bli leende utav? i bokhyllan står nämligen bilder från ett tolv-årigt jag och det är på tiden att uppdatera vykorten tycker jag! annat fint är att köpa en vacker burk, eller pynta en gammal och fylla med hemmagjort julgodis, müsli eller något gott té! vad sägs om det?

favoritaffärer på internet? asos.com, urban outfitters och dahlia är mina bästa butiker för kläder, hm home, reforma sthlm och riflepaper co är mina favortier för inredning och annat fint!

från vem/vad får du inspiration av? det är mest från bloggar, instagram och pinterest. särskilt det sistnämnda är himla bra när det gäller att samla inspiration om både inredning, klädval och recept med mera. jag får också jättemycket inspiration från podcasts och magasin. egentligen allt som har med media att göra!! men åh, tusen tummar upp för pinterest!

en sak som jag tycker är jobbigt är att det förväntas att en skall känna så många personer och ha många vänner. jag har vänner, men de är få, men jag tycker ändå att det räcker så. men samtidigt gnager de där tankarna om att jag borde skaffa fler vänner och umgås med andra! vad kan jag göra för att arbeta bort de tankarna? är du lycklig med din umgängeskrets och ditt liv tycker jag inte att du ska låta den där gnagande känslan ta över!! jag tycker det är hur häftigt som helst med personer som står emot samhällets ideal och förväntningar. våga vara du, och uppskatta det du har. gräset är inte alltid grönare och att ta hand om de fina vänner du redan har är skönare. för många tar de tid att hitta de där få men underbara och pålitliga vännerna som du verkar ha funnit. det är liksom ett utav målen med våra liv att ha bra perosner omkring sig och ju färre de är dessto närmare kan du ha dem. tusen kramar!
ph: weheartit.com

Kommentarer
Postat av: Olivia

Är du för eller emot skoluniform?

2013-12-11 @ 21:38:49
Postat av: Anonym

Humana secondhand vid stadsbiblioteket är också ett måste när man är i lund! Tipstips.

2013-12-12 @ 11:04:33
Postat av: Nike

Vad heter du på Pinterest? Puss

2013-12-12 @ 20:56:45
Postat av: elise

tack för tipset om reforma sthlm!

2013-12-12 @ 21:43:42
URL: http://singmyspring.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0