om pirr i magen och jobb på axeln.

måndag. det är den tjugotredje december och det vankas jobb, mysmiddag, den stora paketinslagningskvällen, filmmys, bak och
en massa annat juligt och fint som kan hända in på en och samma decemberdag! allting för att göra mig, och kära familjen så redo för morgondagen som möjligt. peppande och pirrande och underbart!!

veckans absoluta favoritklädval har varit den här mysiga kombinationen. en favorit för både bak, fikastunder och klappjakter!! på vykort två syns lite utav mina bästa julpynt. yankee canle-ljuset är en alldeles särskild favorit!!
 
min vecka har bestått utav många stressiga stunder, då jag jobbat på tok för mycket i jämfört med vad min något sköra själ orkar. och just därför har det varit väldans värdefullt när jag tagit pauser som i vilan sängen med molly eller lunchen på saluhallen med bästa mamma. linssoppan mulligatawny var galet god!! neijlika, persillia med mera. åh!

många dagar har spenderats i lund som är så himla vackert pyntat nu i juletider. se favoritcaféet st. jacobs stenugnsbageri ovan!! plus en doft utav saffran och kardemumma. 
 
en liten fredagsfrukost, med just ett himla gott bröd från st. jacobs!! vykort två visar ännu en paus från stressen, i sängen framför orange is the new black. mitt nya bästa fynd i tv-serie-världen! tack j. 
 
så blev det söndag, en väldans efterlängtad sådan och jag gick klädd ännu en favoritkombination dagen till ära!! det var den fjärde advent och jag gick och la mig med ett brett leende. att ha den traditionsenliga söndagsångesten har blivit utbytt mot söndagslycka känns precis som just den här dagen. eminent. men mer om det en annan dag! tusen kramar, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: frida

åh så himla fint. kram

2013-12-23 @ 21:01:04
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Sofia

så otroligt fint!

2013-12-23 @ 21:09:49
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Ida

så fint. god jul på dig!

2013-12-23 @ 22:38:52
URL: http://tradeskins.blogg.se
Postat av: Elin

god jul kära du!

2013-12-23 @ 23:12:42
URL: http://elinuden.blogg.se
Postat av: Ebba

Å vad juliga och fina kläder.

2013-12-23 @ 23:35:27
URL: http://ebbamoll.blogg.se
Postat av: lisa

åh så mysigt och du är lika fin som vanligt. god jul finaste du!

2013-12-25 @ 13:59:12
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Bonnie

Åh det sista klädvalet är så fint! Var är den fina tröjan köpt?

2013-12-25 @ 17:15:16
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0