om årets käraste dag.

medan jullåtarna fortfarande spelas och granen fortfarande står kvar tänkte jag passa på att dela med mig av mina fotografier från den tjugofjärde december. dagen då alla mina noga utvalda julklappar gavs bort och glädjetårar över all fin omtanke föll. det är den dagen på året jag är som mest fylld av kärlek. det är julafton, genom instagram där ni finner mig som hannahstone_.


det som skillde sig mest från förra jular till årets jul var att vi vaknade upp hos mormor och morfar på julafton, i stället för hemme i skåne. det första vi gjorde på morgonen var att kika i julstrumporna! där befann sig bland annat ett par stickade sockar som syns här ovan. kan vara det skönaste mina fötter fått bära. någonsin!
 

efter frukosten bestämde jag och min syster oss för att föreviga vintervärlden och gick ut på en fotopromenad. det var så magiskt vacker ute. åh. efter en stund fick vi syn på kusinvitaminernas bil och då var det dags att skynda hem för att byta om till aftonens utstyrsel.
 

jag klädde mig i den här spetskrationen från hm och i håret hade jag en sammetsrosett med glitterspänne jag funnit på erikshjälpen second hand för drygt ett år sedan. snart kom alla och vi slog oss ner för att äta en liten lunch bestående utav smörgås med julskinka. snart droppade även farmor och min farbror in!


när hela gänget var samlat sog vi på kalle anka. mitt i alltet dök plöstligt tomten upp! han delade ut julklappar till oss alla och snart utbrast både glädjetjut, glädjetårar och tusen kramar. efter klappöppningen tog vi del av det stora julbordet. morfar lagar all mat och åh, det är så otroligt gott! till efterätt serverades risgrynsgröt i mormors finaste porslin från royal copenhagen. 
 

snart blev det läggdags och jag gjorde mig kvällsfin i mitt nya underbara nattlinne som jag fått utav min syster. det hade varit en alldeles underbar julafton. morgonen efter åts det frukost framför vinterfilmen narnia tillsammans med mina kusiner. därefter blev det väldans stressigt eftersom vi på kvällen skulle fara till österrike!
 
klockan fyra kikade jag på astrid lindgrens jul och tänkte att den där damen var allt ett geni! älskar, älskar bardomsnostalgi. väl hemma packade vi om och jag fällde några tårar av vemod eftersom min bästa tid på året hade passerat förbi alldeles för fort. men snart visade det sig att skidresan, minus stressen var ett alldeles utmärkt jullovsbestyr! nu är jag hemma igen! och snart får ni se vykorten. först ska jag passa på att njuta lite av klapparna mina. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Anna

Så fina foton och text som alltid.
Hoppas du får en fin helg!
KRAM!

2013-01-04 @ 11:09:36
URL: http://chokladpralin.blogspot.com
Postat av: Johanna

Julafton är det bästa som finns.

2013-01-04 @ 11:41:57
URL: http://www.johannawesa.devote.se
Postat av: elina

Åh vilken mysig julafton. Min var också alldeles perfekt. Den första på ett par år då jag faktiskt hade någon julkänsla.

2013-01-04 @ 12:27:08
URL: http://elinamarie.blogg.se
Postat av: Lena

Så fint, underbara du!

2013-01-04 @ 15:41:06
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: R E B E C C A J O H N N Y S D O T T E R

din bilder är så underbara, smälter lite. och du är alldeles vacker!

2013-01-04 @ 20:01:29
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Postat av: Cissi Par

Åh va mysig jul du verkar ha haft! =)

2013-01-04 @ 22:42:55
URL: http://cissipar.blogg.se
Postat av: Moa

så otroligt fina sockor, så fint mönster

2013-01-05 @ 00:32:30
URL: http://radjur.blo.gg/
Postat av: Matilda

Jag hittar inte dig på Instagram. Har sökt på både "hannahstone_" och "hannahstone_." men det står att ingen heter så.

Svar: hejsan! i går bytade jag namn på instagram till _hannahellen. förlåt för förvirringen! tusen kramar och gott nytt år till dig! hjärta
Hannah.

2013-01-06 @ 20:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0