om vårsol, lyckosol och egyptensol.

torsdag. i dag ligger jag hemma sjuk med feber och snuva. lyssnar på podcasts och myser hela dagen ut, eftersom jag älskar att gräva i arkivet tycker jag att det är en finfin ide att peppa mig själv med en summering! så här är fortsättningen på mitt tvåtusentolv genom mitt stora beroende: instagram, där ni finner mig som @_hannahellen. nu är det dags för mars och april! 

del två.


mars. äntligen kom vårsolen! jag lunchade med mamma på favoriten klostergatan och åt en utav de godaste kombinationer som finns: chevreost, rödbetor och valnötter. så köpte jag korallklänning, nya solglasögon och ett sött muminfodral till mitt busskort också! så himla bra vårinvesteringar. 
 
en utav de finaste dagarna i mars var en fredag då jag inte orkade gå till skolan. för att rädda mig från hjärnspöken tog pappa med mig till kajgatan 34 i lomma, ett utav de bästa caféerna jag vet. pappa åt kaka och drack kaffe och jag drack champangete. solen sken varenda morgon och jag åt årets första färska bär till frukost.
 
egyptenresan blev bokad och jag letade efter nya sommarplagg att packa med mig. åh, vad underbart att få prova runt bland alla korta klänningar och söta byxdressar! om eftermiddagarna tjuvsolade jag med mellanmål och serietidningar på altanen. en blåsig helg träffade jag elsa på kajgatan 34. bästa soppan, bästa brödet, bästa sälskapet.
 
mera vår, mera vår! solsken sken på mig om eftermiddagarna, både när jag drömde mig bort på altanen och bland körsbärsträden på shoppingturerna i stan. pappa peppade mig med en ny kokbok med fantastiskt fina redept. en underbar precent, får nog ta och gräva fram den snart igen. när april kom fyllde min kusinvitamin oskar år vilket firades med kalas, paket och tårta.

så blev det äntligen dags för egypten. resan som på-riktigt förändrade mig. jag lärde mig att koppla av och inte stressa upp över maten. läste mer böcker än vad jag någonsin gjort på en hel vecka och insåg vilken fantastisk tur jag har som har så fina personer runtomkring mig. jag kommer aldrig glömma det där påsklovet. 
 
när jag kom hem åkte jag till sommarstugan vilket charlie tyckte var väldans kul, bar tunna klänningar och strumpbyxor, sprang bland aprilblommorna och hade de ta-hand-om-mig-själv-eftermiddagar med fruktfat, drömska nummer av elle och bra musik. precis sådant som gjorde att jag gick från tårar till lyckorus under våren. nu längtar jag som bara den efter att få uppleva solskenet igen. åh, ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: stella.

VARVARVAR köpte du solglasögonen? åh!

2013-01-31 @ 18:34:13
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och fint

Så fint alltihop!

2013-01-31 @ 18:48:42
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: rebeccajohnnysdotter

men åh, vilka fina bestyr och du verkar vara en riktig fighter! fintfintfint!

2013-01-31 @ 19:21:34
URL: http://rebeccajohnnysdotter.blogg.se
Postat av: Lydia

Åh, vad allt lät himla härligt! :)

2013-01-31 @ 21:27:34
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se
Postat av: frida

oh, våren. snart är den här <3

2013-01-31 @ 21:37:07
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Ida

Åh, blev så glad av det här inlägget

2013-02-01 @ 00:58:04
URL: http://tradeskins.blogg.se
Postat av: anne marte

åh elsker virkelig bloggen din! <3

2013-02-01 @ 08:34:57
Postat av: Hanna Victoria

Så herlig!

2013-02-01 @ 18:47:45
URL: http://lillehanna.blogg.se
Postat av: Becka [fotoblogg]

Himla fina & vackra bilder. ♥

2013-02-01 @ 20:59:28
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0