om längtan, jordgubbar och hjärtslag.

söndag.  och jag är hemma från sommarparadiset igen. det har varit en snurrig vecka, med både solljus och tårar och jag tyckte att en sammanfattning av veckan passade sig mycket bättre i dag än enligt traditionen. för från och med nu vill jag bara leva livet, utan regler som håller mig fast. här kommer måndag till lördag genom instagram, där ni finner mig som @_hannahellen.


min måndag började med flera många långa timmars jobb och som belöning hoppade jag på tåget mot lund och mötte bästa matilda för en världsmysig picknick i solnedgången! jag kände mig fin i min nya korallröda kjol som jag tänker visa snart, snart, snart.


min tisdag började såhär. och kanske låter det underligt men blir inte allting mycket godare i vackert porslin? det sannerligen tycker jag! vykort nummer två visar en eftermiddag då jag la mig i solen för att läsa vidare på jonas gardells en komikers uppväxt som jag läser just nu. och ser ni mitt pastellgula nagellack? älskar.

min onsdagkväll. efter en lång dag på jobbet med trötthet och snurrande tankar var det så otroligt fint att få komma och besöka
bästa elsa och elvira i deras fina lägenhet i malmö. grönskande, både innuti och utanför. de där tjejerna är, förutom universums finaste par bland de bästa utav vänner man kan ha. massvis av kärlek till dem!!


i torsdags jobbade jag sent och cyklade hem tillsammans med solnedgången. magiskt vackert! väl hemma kände jag att jag behövde ta hand om mig själv lite extra. drog på mig mina nya prickiga pyjamasbyxor, kokade en kopp favoritté, skar upp mango och fyllde en skål med lite naturgodis. fint.

min fredag och jag började dagen med en klassisk och kalasgod frukost. froosh, te, fruktig müsli, krusbär samt en smörgås med
ost och gurka. supergott! om eftermiddagen träffade jag benjamin en stund i solskenet. han är så bra. därefter åkte jag till stugan. solsken och leenden behövdes sannerligen denna dag.
 

och här är två små lördagsfragment. regnet föll och vi höll oss inomhus. fixade fint i köket, läste bok, pratade i kapp med familjen och åt en kalasgod frukost med jordgubbar på toppen. nu ser jag fram emot en vecka med en massvis utav kompis-dejter. det ska bli underbart att få se mina saknade vänner som varit borta på äventyr igen. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: inez

måste bara säga att du har en extremt mysig blogg!

2013-07-28 @ 23:04:12
URL: http://regndansar.blogg.se
Postat av: Gabriella

Var hittar du froosh? Vill testa men vet ej vart jag ska leta.

2013-07-28 @ 23:23:31
URL: http://morningmoments.se
Postat av: Jonna

Tråkigt att läsa att du haft en vecka med jobbiga stunder. Hoppas du mår bättre nu!

2013-07-29 @ 11:01:41
URL: http://endelavlivet.blogg.se
Postat av: lisa

så mysiga bilder som hela din blogg. hoppas du mår bättre nu verkar som du haft en jobbig vecka.

2013-07-29 @ 17:08:50
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0