det är april och jag är tillbaka igen.

måndag.  jag har funnit mig ett nytt favoritbestyr! spotify! åh, jag kan verkligen spendera timmar med att söka upp peppande och lugnande melodier som sedan får hamna i olika spellistor med titlar som middag hos mig, positiv energi och hannah ellen josefin. älskvärt!! ett litet tips. nu är det, traditionsenligt dags för att summera veckan igen!

veckan började med quinoa-gröten som blivit en utav mina absoluta favoriter i frukost-utmaningen! lite trist att det tar en sådan evendelig tid att laga men annars är det verkligen galet gott! vykort två visar mitt rum. ett favoirtmotiv på senare tid.  


hannah ellen josefin. träningstokig och vårpirrig genom skogen. solglimtarna och peppande musik ger mig en sådan världsbra energi. nu, när jag funnit det typ av träningstyp och rutin som passar mig kan jag ärligt säga att jag fullkomligt älskar att träna. att känna mig stark är kanske den bästa känslan jag kan känna just nu!
 

såhär tar jag helst och bäst vara på solskenet. genom en lunch-fika-något på ebbas skafferi i vårvärmen. tipsar varmt om deras räksmörgås!! för sjuttiofem kronor blir du sannerligen mätt och räkorna var verkligen i sin bästa kvalité. kalas!
 

i torsdags var jag så trött att jag inte orkade mycket mer än att ligga i vågrät possition, lyssna på melissa horn, skriva och peppa mig inför kvällsjobb med en världsgod mellis. ett äpple plus kvarg plus godheter från nöt-och-frukt-skåpet.
 

en solig dag for jag och pappa på en lång övningskörningstur. vi tog ett litet stopp i lomma på favoritcaféet kajgatan trettiofyra för lunch. jag åt en vegansallad med hommus, äpple och cashewnötter och pappa en rödbetor-chevré grillmacka. två supergoda rätter som jag varmt rekommenderar!!
 

i fredags tog jag en lång morgonprommenad till havet där solen sken och vattnet blänkte. just nu inser jag hur det jag skriver i bland låter lite överdrivet men när lyckan kommer kan det kännas precis så. samma är det med kaoset i hjärtat som speglar sig
i rummet på vykort två. oreda, ingen kontroll, ingen ordning på något alls.
 

min fredagseftermiddag spenderades på café. st. jacobs stenugnsbageri i lund bjöd på en väldans god surdegsbaguett, grönt te och michaela bjöd på många långa timmars prat om allt mellan himmel och gjord. bästis.   
 

efter långfikan vankades det en familjekväll. pappa överraskade med ett besök på stadstheatern där vi såg mairka carlssons "en negers uppväxt" som var så oändligt rolig, bra och - framförallt - viktig! efteråt var jag både peppad och tung. superpepp på att säga i från och kräva förändring men samtidigt ledsen över hur illa saker ting egentligen är i vårt lilla land. se!!
 

i lördags träffade jag äntligen det här lyckopillret, josefin! vi solg oss ner på espresso house, innanför regnet och smakade, njöt och pratade i kapp om allt som hänt sedan sist. så galet efterlängtat! ps. missa inte hennes superhärliga instagram: @josefinhey.
 

och här är jag i ett utav mina allra bästa klädval. i söndags sökte jag förövrigt in till skolor för höstterminen!! dessutom har jag en smärre längtan efter att resa också. alltså har jag ingen aning om vad som kommer hända när sommaren är slut men åh, tänk att jag, förhoppningsvis ska få plugga något som får mig att le, le, le! äntligen, säger jag bara. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: frida

så drömmiga bilder

2014-04-07 @ 21:50:34
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: e

vackert:)

2014-04-07 @ 21:53:17
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Bonnie

Åh vad fint!

2014-04-07 @ 22:15:55
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: Agnes

Spotify är verkligen en guldgruva. Och kanske en liten verklighetsflykt.

2014-04-07 @ 22:56:52
URL: http://kapitulera.blogspot.se
Postat av: Beatrice

Älskar också Spotify! Och älskar även Polyvore, tack vare dig. Hade aldrig hittat dit annars!

2014-04-07 @ 23:05:07
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: Rebecca

Vilka utbildningar sökte du till? :)

2014-04-08 @ 13:41:46
Postat av: justine

Glad för din skull! Det går mot bättre tider!

2014-04-08 @ 13:49:44
URL: http://justinehe.blogg.se
Postat av: Sofia

du tar alltid så himla drömmiga bilder!

2014-04-08 @ 18:30:13
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: elise

måste kolla upp det där kaféet i lomma så fort det blir sommarvärme!

2014-04-09 @ 10:04:10
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Britt

Åh så kul att du och Josefin träffades igen! Och så fin bild på henne. :-)

2014-04-09 @ 10:41:11
URL: http://brittalicious.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0