och allt känn bättre i april.

fredag. och i skrivande stund sitter jag med packade väskor brevid och kan inte låta bli att känna stressen pulsera i hjärtat då
jag snart måste springa till bussen och fara på äventyr. malmö och halmstad!! två favoritstäder som ska bjuda på favoritväder, enligt prognoserna. solsken!! jag behöver det. jag behöver c-vitamin, vänner, parker, stränder. liv.


ovan sysn två vykort från malmö. körsbärsträden blommar och jag går klädd i kappan för kanske sista gången. för vårväder är lika med vårkläder!! åh. och på tal om vårpirret, kan inte du berätta om vad du gör i vår? vad känner du? vad längtar du efter? slår ditt hjärta för fräknar eller liljor? vore så fint att få läsa om! glad påsk, och ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: Clara

Om två månader går jag ut grundskolan och under dessa två månder ska jag kämpa för att ha kvar bra betyg, men även för att inte låta plugget stiga mig över huvudet!
Jag ska gå på picknik i den stora parken och jag ska inviga tygskor, jeansjacka och solglasögon. Jag ska skratta, dansa och föreviga dessa ögonblick med min kamera. Jag ska se min syster ta studenten och själv sluta nian. Och jag längtar så mycket efter friheten som kallas sommarlov att det nästan gör ont, trots att det är lite läskigt att släppa taget... <3

2014-04-18 @ 10:42:16
Postat av: Sara

Så fina bilder!

2014-04-18 @ 10:45:32
URL: http://osannolikhet.blogspot.se/
Postat av: Emelie

åh, själv ligger jag och väntar in mitt paris-äventyr. redan om två veckor åker jag på en veckas semester där, och detta är bara början.
i juni ska jag nämligen flytta dit, för ett helt år. och jag längtar, drömmer, fantiserar och trånar. snart är jag fransyska. det är ju helt otroligt.

2014-04-18 @ 11:43:03
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Frida

Jag längtar efter studenten. Åh, vad härligt det ska få bli att lämna skolan och få läsa precis det jag vill och önskar!

2014-04-18 @ 13:51:17
URL: http://fridasofi.blogspot.se/
Postat av: m.

jag har råkat bli lite kär tror jag och ska väl fortsätta vara det om det går. men han kanske ska flytta långt och inte jag och det gör lite ont, men skitsamma tänker jag nog ändå och försöker leva i nuet i solen och i våren, och så lite, lite i kärleken.

2014-04-18 @ 15:30:34
Postat av: rebeccajohnnysdotter

SÅ himla fin klädsel!!

Postat av: Linn

Har precis mött en jättefin kille som är allt jag vil ha, så jag hoppas jag får vara mycket hos honom i vår. I hans armar, medan jag känner lukten av honom

2014-04-18 @ 18:45:16
Postat av: Do

I vår vill jag umgås med de jag gillar bäst, försöka ta det lugnt men också dansa allt vad jag kan och förhoppningsvis möta fler läppar i mörkret under discolampor. Ska försöka ha råd med en tripp till Stockholm med min kanske bästa vän också. Åh.

2014-04-18 @ 20:34:39
Postat av: Sofia

åh, så fint!
i vår vill jag umgås med fina vänner, bruncha med nära och kära varje helg och låta mig följas av magkänsla och det som känns i hjärtat. jag vill införskaffa mig nytt och ändra något i mig själv!♥

2014-04-18 @ 21:57:57
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Emilia

Jag ska kämpa för att inte låta alla tankar stiga mig över huvudet. Ena dagen säger jag 'skit samma, glöm allt, du är fin och blablabla' medans nästan dag drabbas av sjuk ångest. Jag har bestämt mig för att söka till det positiva och försöka vara den person jag var innan. Den person ingen någonsin skulle tro kunna tappa leendet.
Jag ska kämpa in i dom sista nationella proven, träna gymnastik och njuta av den sista tävlingen denna termin.. riksmästerskapen, göra det som gör mig glad och framförallt längta längta till taize. Det ska bli så härligt att få upptäcka den franska lilla byn, gå på gudstjänster, bibelstunder, ta en trip till den närmsta staden cluny och ha en sjukt härlig tid med underbara människor.
Jag ska göra mitt allra bästa för att hålla leendet uppe. Jag ska hålla ut några månader till, sen går jag ut grundskolan och vänder till ett nytt blad i mitt liv. Jag ska börja på gymnasiet.

2014-04-19 @ 05:51:38
Postat av: Amanda

Glad påsk Hannah!

2014-04-19 @ 10:30:04
Postat av: Rebecka

Jag ska drunkna i plugghögar tyvärr.
Men jag ska spendera denna tid med att se fram emot den 12:e juni när sista uppsatsen måste vara inne.
Efter det blir det mycket mindre plugg, sommar, vänner och min 18-årsdag och ett mycket friare liv.

2014-04-19 @ 17:31:25
Postat av: jasmine

I vår vill jag ta vara på det enkla och lilla, och peppa sommarens äventyr så mycket det bara går! Ska nämligen tågluffa, kan knappt bärga mig. Så i vår blir det att planera luffen, och genomlida det sista på den tråkiga kursen jag går.

2014-04-20 @ 00:41:56
URL: http://www.nineteenhurricanes.blogg.se/
Postat av: C

Är mitt inne i mitt ettåriga äventyr på andra sidan jorden, reser från ett ställe till ett annat, skriver meddelanden till han med fina ögon och världens gulligaste Wales-accent. Bra vår. Eller ja, höst är det ju på denna sidan av jordklotet.

2014-04-21 @ 07:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0