40.

måndag. jag hade tänkt att träna, och faktiskt andas lugnt i genom morgonstunden, städa ur garderoben och äta middag i stan med min saknade signe på stan. det lät som en alldeles förträllflig måndag. men så vaknade jag i natt och trodde att jag skulle frysa ihjäl. trettioniokommanio visade termometern. nästan fyrtio. det är lika med taking-care-monday. 


men kanske är det just vad jag behöver? vila. ska bli himla skönt faktiskt, nu när jag tänker efter. nåväl. dags för en höjdpunkt! summeringen utav min vecka genom instagram där jag finnes som @_hannahellen. frukostfavorit och ett vykort på mig.
 

mitt älskade rum som snart inte kommer vara mitt längre. det knyter sig lite i magen vid tanken men, samtidigt är jag så sugen
på nytt att jag inte vet vart jag ska ta vägen!! vykort två är från min och michaelas fina måndags-lunch på kajgatan.
 
en kvällspromenad med allra käraste syster. till havet. i klädd en ny blommig klänning som jag fick ärva utav henne. 

onsdag och brunch!! ebba, min supersaknade vän har äntligen kommit hem från ett helt långt år i nya zeeland och det ville vi absolut fira!! hembakat, raw-bollar, druvor, te och grön jouice från min nya jouicepress på min altan.


såhär såg jag ut dagen till ära. hängslebyxorna från urban outfitters och en alldeles vanlig t-shirt från hm.


en annan dag åt jag frukost i form av keso med nötter, torkade aprikoser och äpple från trädgården och hembakat bröd med ost och gurka plus en kopp té. himlagott. recept på brödet finner du här.
 

veckans sämsta: ohärligt vatten i havet, svårt att somna, jobbigt att vakna. veckans bästa: älskade vänner som bjuder på middag och får en att skratta högre än någonsin, mamma som tar hand om mig och fina augustiplaner i kalendern.
 

den här veckan har jag hittat på en ny morgonrutin som hjälper mig att jag finna lite mer pepp! inför att orka starta dagen!  i en korgstol på altanen slår jag mig ner med filt, morgontidningen eller - allra helst - ett nytt inredningsmagasin! samt en podcast i lurarna. så himla h-ä-r-l-i-g-t. helst lyssnar jag på: fredagspodden, madde & cassandras, kvällsklubben, hanapee.
 
en kväll var jag ensam hemma och ganska ledsen men så fort jag piffade upp mig lite med rouge och röda läppar och hoppade
på cykeln till mataffären och införskaffade allt jag tycker är extra gott till kvällsmat (brie, knäcke, soltorkade tomater, torkade fikon, nötter, eko-apelsin) fick jag ett strålande leende på mina läppar! tänka sig vad ett litet max factor-läppstift kan göra med en trasig själ! alltid det där tjatet om att en ska vara naturlig. jag älskar smink! mer röda läppar tack! puss

Kommentarer
Postat av: Emelie - Lever drömmen i Paris!

Men gumsan, är du sjuk IGEN?! Känns som var och varannan dag det händer numera. Vad tror du är boven i dramat?

2014-08-11 @ 14:13:19
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Clara

Älskar dina hängslebyxor!

2014-08-11 @ 19:34:30
URL: http://clarahedman.blogg.se
Postat av: Emma

Hej hannah!! Tack för en helt underbar blogg, blir så peppad av dig och dina texter är fantastiska.

Jag är, precis som du, förstagångsväljare i årets val! Jag har fortfarande inte riktigt hittat mitt parti än men det lutar åt ett liberalt parti. Har för mig att du skrivit att du röstar på F!. Skulle gärna vilja höra lite hur du tänker, kan inte så mycket om det partiet och har hört att de knappt har någon ekonomisk plan eller så. Tycker allt inför valet handlar om så komplicerade saker så jag orkar knappt lyssna. Tänkte höra med dig vad du ser i F! och om du har något tips i denna politiska djungel!

Stor kram på dig!

2014-08-13 @ 22:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0