ingen vet varför men det gör så jävla ont.

måndag.  och i dag är inte dagen då jag slår mig ner och ler åt pirret av att summera en härlig vecka. i dag är inte dagen då jag får energikickar och pepp utav att se tilbaka på mina dagar. nej, jag lever just nu i en huvudvärks-bubbla efter en lång natt med mycket muller och blixtrar, känslor och tankesnurr. och så har det i för sig inte bara varit i natt... det känns som om hela veckan har varit så. muller och blixtrar, känslor och tankesnurr.
 

men trots detta så har det inte varit en dålig vecka. mina dagar har faktiskt alla haft sina lyckostrålar. från början till slut. (det är
i mörkret jag blöder). i måndags vaknade jag upp i sommarstugan. det var min sista dag där, min sista dag på semestern och jag var alldeles melankolisk iklädd ny skjorta. secondhand-fyndad, såklart. jag hjärta emmaus björkå.
 

två tbt-vykort från mina sommarstugedagar. tylösand beach som det så fabulöst kallas och jag, solkysst och nyduschad efter en dag just där, på stranden bland kanelgifflar, barnaskrik, surfingbrädor och badbollar. 
 

hemma i skåne. hemma i byn. värmeslag och ångest. jag vill vara ärlig med det där: att det är mycket ångest i mig nu. och det kan inte hjälpas! ingen vet varför det gör så jävla ont, inte ens jag. inte exakt. det är bara mycket som snurrar. men en frukost i form av soyayoghurt plus nyplockade björnbär samt favorit-knäcket med ost och avocado plus té och ett äpple från trädgården
i skivor muntrar alltid upp, åtminstonde lite.
 
fredag!! en bättre dag. jag skulle bara jobba i några få timmar om eftermiddagen och passsade då på att ta med mig familjen ut
i solen på ett litet äventyr. det var supervarmt och jag klädde mig i min tunnaste kläd-kombination. linne och sailor-shorts. 
 
och vart åkte vi om inte kajgatan 34! jag älskar kajgatan. så väldans oändligt mycket. i det härliga eko-caféet har jag samlat så många minnen. suttit med bästa-vänner och pratat bekymmer, varit på dejt med fina pojkar och haft en himla massa plugg-och-prat-eftermiddagar med pappa och syster. åh. 
 
i lördags: jobbade till ett och åkte därefter till malmö med mamma. fikade på café noir och såg claudia galli, gick hand i hand genom ett plötsligt regn och köpte nya augustiklädval. i söndags: drack en kalasgod smoothie och jobbade tio till sju, peppade pappa inför hans första jobbvecka och, som nämnt stannade uppe långt inpå natten och kände med åskan. alltås nej, vad himla deppigt. nu är det en ny dag, en ny vecka. dags att le och ta vara på mina dagar. jag lever nu. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Hanna

så drömmiga bilder, som alltid. och vilken snygg logga du har fått till på fliken där uppe vid bloggens namn!

2014-08-04 @ 11:48:53
URL: http://stjarnklarts.blogg.se
Postat av: spetsflickan

Åh, emmaus!! Går alltid till den när jag är i Halmstad! <3

2014-08-04 @ 13:26:58
URL: http://spetsflickans.blogg.se
Postat av: Felicia

Fina du, här kommer en hel hög med kramar! Hoppas att du känner dig gladare imorgon. Kram

2014-08-04 @ 16:26:19
URL: http://feliciaasj.blogg.se
Postat av: Saga

Jag vill bara kopiera din smoothie och också sitta och smutta på den i fönsterkarmen! Den ser så mumsig ut! Kram på dig!

2014-08-04 @ 16:43:20
Postat av: e

hoppas det känns bättre snart<3

2014-08-04 @ 20:15:38
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: elise

tycker du är så stark och mogen och klok och inspirerande för så många, som skriver om det jobbiga. det behövs. jag kan verkligen relatera, till värmeslag och ångest.

2014-08-05 @ 00:14:07
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
Postat av: Sofia

fint. hoppas du mår bättre inom kort ♥

2014-08-05 @ 16:48:32
URL: http://skimmer.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0