christmas wish - she & him.

onsdag. och tänk, vad tiden går! plötsligt är det den tionde december. snart jul!! snart ledighet! det ska bli väldans fint, faktiskt. men just nu, här och nu, snurrar livet på med julté, plugg, och lunchmöte efter lunchmöte med sveriges akademiska coacher var styrelse som jag nu sitter med som ledamot i. himla mycket att göra, men så är det fantastiskt roligt också!! 


men med tanke på att jag är så väl insatt i skolan och sveriges akademsika coacher så hinner jag inte med så mycket annat. som att fotografera, exempelvis! därför tänkte jag i dag dela med mig utav bestyr från en annan jul. tvåtusentretton rättare exakt. då jag bodde i ett rum som såg ut som ovan och spelade samma favorit-lp som nu. 


jag var glad, som alltid när det är december, vintervindar, tända ljus och jul, jul, strålande jul precis överallt! åh, fast en annan anledning till leendet kan även vara den kånken som jag fick utav mina kusinvitaminer i tidig julklapp/sen födelsedagspresent. har använt den varje dag sedan dess. älskar!!
 

dagens vykort är nästan alla från julafton tvåtusentretton. en julafton som började med kanel-gröt, clementin, te och säkerligen
en pepparkaka eller fem. sedan, efter det sista avsnitt utav julkallendern (mysteriet på greveholm) packade vi i hop alla klappar som låg uppradade under granen och hoppade in i bilen och for till älskade mormor och morfar.
 

och såhär såg jag ut dagen till ära! betydligt kortare hår än nu ser jag. i skrivande stund mäter jag det ner till naveln min, ni ska få se!! mitt klädval bestod utav halsband från hm och klänning från zara. 
 

vykort ett visar morfar och mormors uterum, där julmaten alltid står prydligt uppradad under den vita duken. i år ska jag också bidra til julbordet, minsann! vykort två visar dagen efter julafton. då går en omkring i pyjamas och raggsockar hela dagen, äter långfrukost, ser på harry potter och bläddrar i inspirerande vinter-magasin.
 
så var julafton hos morfar och mormor slut och jag for hem för ännu mera julmysigheter i form av brunch-dejter, tusen koppar
te framför julfilmer, promenader, födelsedagsfirande och så en parisresa över nyår som jag ännu blir alldeles pirrig av att tänka på! så galet fin resa. så galet fin jul. och nu vankas ännu en. en annorlunde en. en underbar en!! kärlek 

Kommentarer
Postat av: e

Kul med ett blogginlägg från dig hannah, mer sånt! kram <3

2014-12-11 @ 08:36:23
URL: http://beriz.blogg.se
Postat av: Amanda

Tänk va fort ett år går men vad mycket som hinner hända. Så fint att du i stress och rusningstrafik ändå iakttar, känner dofter och ser det vackra i det lilla. Och tänk va fort ditt hår växer! <3

2014-12-11 @ 16:18:28
Postat av: Katri

åh så himla mysigt! de här bilderna är så fina, så fina, måste nog berätta att jag har inspirerats mycket av dina julbilder. kram!

2014-12-14 @ 11:21:31
Postat av: Anonym

var är vinylspelaren ifrån?:)

2014-12-15 @ 19:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0