och i dag drömmer jag om sommaren.

frågelådan del tre.

Quiet. | via Tumblr

hur gör man om man träffat en kille på en bar och sedan träffats för en fika (smsat däremellan) och upptäcker att det känns helt fel. hur säger man det till honom på ett schysst sätt? jag tror han fortfarande är intresserad och jag vill inte såra någon… snälla ge mig ett svar! jag tror att det här är en fråga alla skulle svara olika på. själv tycker jag att det där är en himla svår situation, jag har varit på båda sidorna och i ärlighetens namn så gör ärligheten ont men samtidigt att gå och såkallat "fadea" ut kan vara minst lika smärtsamt för honom. det bästa är nog att säga som det är, eller dra en vit lögn. kanske att det inte passar i ditt liv just nu. även om det kan kännas som en genomskinlig lögn så förstår han hinten och det behöver inte bli något utdraget och jobbigt. 
 
om du kunde utöka dagen med 10 timmar, hur skulle en sådan dag se ut för dig? åh, vilken underbar men klurig fråga!! jag vet inte exakt vad jag skulle göra vid varje klockslag men det här skulle jag vilja vara med om: en brunch med elin som precis kommit hem från österrike och som jag saknar massvis, ett par timmars kollage-pyssel med syster min, en stunds välbehövligt vilande i hop med en ljudbok, ett löppass genom skogen då vårsolen siprar in mellan trädkronorna och så en tripp till köpenhamn, om det får plats. där drömmer jag allra mest och helst om att spendera mina pengar på urban outfitters, för har ni dett så mycket tappa-hakan-fint det finns på hemsidan? galet!
 
favoritlåt genom tiderna? ännu en supersvår men åh-så-älskvärd fråga!! jag har väldans många favoriter, peppiga som lugna. men den första låten som dyker upp är hitten, med those dancing days. en peppig vårfavorit som alltid får mig på bra humör!! 

jag beundrar hur du hanterar jobbiga saker. din inställning till allt bra som kommer komma ut ur det. jag tycker killen jag gillar är ganska jobbig och diffus just nu, min fråga är: vad är ditt bästa tips på vad jag (eller vem som helst såklart) skulle kunna göra nu ikväll kanske för att peppa, känna mig lite gladare bara. typ, låttips, feel good-grejer osv. tack, vad fint att höra! ja, jag är väl som sådan att jag gärna försöker att fokusera på det finaste så ofta det går. även när det är riktigt jobbigt. men samtidigt tycker jag det är viktigt att låta sig vara ledsen, så då tycker jag du först och främst ska fundera på om du vill fundera över dina känslor, kanske låta dig gråta av dig jobbigheterna och vila lite. i så fall tycker jag en lugn spellista och skrivboken hjälper bra! men om du vill bli peppad så lyssna på den här låten, eller den här lugna men må-bra-iga-listan, se ett avsnitt utav new girl eller modern family för åh, det skänker så väldans mycket skratt och skriv en lista som den här. det är det som hjälper mig allra mest en jobbig kväll, och det är precis vad jag ska göra nu, nu, nu.

Tumblr
 
att gå ut en kväll, sitta på ett café, gå på bio eller åka till en europeisk stad, ensam, vad tycker du om det? jag tycker det låter väldans fint. att ha kommit till den punkten då man är så trygg i säg själv och tycker om sitt eget sälskap så bra. jag går gärna på café ensam. skriver, redigerar bilder, sörplar mango-smoothies och lyssnar på podcasts. det är ett utav livets allra bästa bestyr skulle jag vilja säga! personligen har jag svårt för att se på långa filmer ensam utan att få spring i benen, och att gå ut ensam tror jag inte skulle falla mig i smaken men det där med att åka till en stad i europa själv ska nog hamna på mina-största-livsviljor-listan.

var köper du smink? vilken passande fråga!! jag köpte faktiskt nytt smink bara häromdagen! och då gjorde jag som jag alltid gör. går in på make up-store och säger precis vad jag behöver och vill ha, de ger mig fina nyanser som passar mig och min hudton och jag betalar och behöver inte tänka på smink mer för en lång, lång tid efter det. kalasbra!!
 
ska du göra nåt speciellt i sommar? jag ska framförallt jobba. tänker att det är lika bra att fortsätta fram till hösten för då ska jag minsann plugga och vil pausa jobbandet ett tag. men två veckor i juli har jag bestämt ledighet och då vill jag spendera så mycket tid som möjligt i sommarstugan. åh, jag älskar verkligen det där stället, lugnet, paradiset. och i augusti vankas det way out west!! är så oändligt pepp redan nu!! ses vi där?

jag undrar hur du förhåller dig till krogen och alkohol över lag. är du mycket för att "festa" och i såna fall varför/varför inte? jag dricker inte så värst mycket. mest ett glas vin på soliga uteserveringar och på middagar och sådär. och är det extra festligt så är champange väldans fint. jag dricker inte öl men skulle det vara en utekväll och skulle det vara världsfin stämmning och skulle natten kännas glittrande så, en shot? javisst. men alkohol har aldrig och kommer vara något behov för mig. och när det gäller att gå ut och sådär så absolut! men det ska vara med särskilt sälskap, på ett särskilt ställe och på ett peppigt humör.

jag undrar vad du tycker om för musik och om du har nån fin spotifylista att dela med dig av? här finner du min spotify-sida, full med mina spellistor för alla möjliga tillfällen!! jag brukar säga att jag tycker om musik med magiska melodier, som bon iver exempelvis, eller med texter jag kan känna igen mig i, som håkan hellström. min mest dans-vänliga och peppiga musik står haim samt den här spellistan för!
 
Tumblr

kan ikke du lage et innlegg der du viser oss alle dine leppestifter? det kan jag absolut göra!! skriver upp det på listan bums!!
 
dina bästa tips i paris, sånt man inte får missa? såsom mysiga caféer och vintage butiker tex? åh, jag önskar, hoppas och vill så gärna att du frågar mig om ett par år för då kommer jag vara expert, med en alldeles egen paris-guide och tusen fotografier att visa! men nu har jag bara besökt denna fantastiska, fantastiska stad en gång och har inte fått se ens hälften av allt jag önskar! fast jag kan ändå säga att butiken shakespeare & co samt caféet le pain de quotiden är ett måste. och att ta långa promenader längs seine och besöka latinkvarteren. puss!

vad ger dig ångest? hur blir du av med den på bästa sätt? långa att-göra-listor, mat jag lagat till mig själv som inte smakar så gott som jag hoppats på, oro, stress och konflikter ger mig ångest. ofta tycker jag att de botas som bäst genom att prata med någon om problemen, som mamma, en vän eller psykolog. men även att skriva om dem, eller tänka igenom dem hjälper mig jättemycket. ångesten får inte trängas bort, den ska bearbetas. men  i bland finns det inte ork och då gör jag som tidigare nämnt och blandar bra musik, skrattiga serier och fokuserar på livets allra finaste finheter. 

favoritsak i ditt rum? foto! här kommer en topp-tre-lista: först och främst slår mitt hjärta gånger tusen för svensk tenn-kudden jag fick utav morfar och mormor i julklapp. den gör sig så himla bra i mitt rum! nummer två är min vinylspelare och nummer tre är den här plåtburken jag gav mig själv som välbehövlig pepp-present i höstas.
 
ph: weheartit.com

Kommentarer
Postat av: Lydia

Tycker alltid du skriver så fina och bra svar på alla frågor! :)

2014-03-22 @ 12:06:26
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se/
Postat av: Sofia

åh så bra och fina svar du skriver!

2014-03-22 @ 15:01:02
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Bonnie

Så himla fint!

2014-03-22 @ 17:58:43
URL: http://bonnieelinandrea.blogg.se
Postat av: becca

Himla fina svar och du är så bra Hannah!

Postat av: Anonym

Jag vet inte om du vet om det, men när du skriver sällskap så skriver du sälskap. Det känns elakt att påpeka men du kanske bara gör det av misstag?

2014-03-23 @ 22:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0