vi ses bland molnen.

 
om min senast utlästa bok, om ätstörningasdjävularna som hemsöker, om feminism och hur oändligt viktigt det är att rösta i eu-valet, om sommardrömmar, om hur det tog slut, om kärleken till sommardagarna, om en frukostutmaning. allt detta är sådant som jag skulle vilja dela med dig nu, nu, nu. men här sitter jag på mammas ipad, men en ledsen dator bredvid mig som alldeles snart ska få åka och lagas. plötsligt känns allt utom kontroll. under tiden flyr jag till mitt sommarparadis. men, på måndag är jag tillbaka igen, vänner och då ska jag äntligen få lätta hjärtat här. tänk, så viktigt det är att få skriva av sig när det behövs!! om du har något på hjärtat får du väldans gärna dela det här, eller på facebook. tusen kramar, och ha det fint! puss
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Vad härligt med en resa :)

2014-05-23 @ 10:19:31
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: Malin Rosén

Älskar dina bilder och sättet du skriver på! Din blogg får mig alltid på så bra humör:)

2014-05-23 @ 12:28:33
URL: http://www.senseworkout.se
Postat av: Sofia

så fint!

2014-05-23 @ 23:25:00
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: rebeccajohnnysdotter

åh, det är alltid lika härligt att klicka sin in hit! du är så härlig!!

Postat av: Emma

Hej Hannah!

Vill börja med att skriva att du tar väldigt estetiskt vackra bilder och har en talang för att skriva. Väldigt fint att du vill dela med dig av din vardag iform av text och bild. Du skriver att vi gärna får lätta vårdat hjärta så jag tar tillfället i akt.

Jag har som många andra ett komplicerat förhållande till mat. Endast vissa livsmedel är tillåtna och socker, snabba kolhydrater och mättat fett (detta är ju inte dåligt i sig) Äter alltså inget godis, bullar, kakor, glass, ljust bröd, pasta m.m Och har också blivit väldigt träningsdriven.

Tränar nästan dagligen på gym eller pass. Missar jag ett pass eller vilar (vilket är välbehövligt) Väcks tankar om att jag är "lat" eller har "dålig karaktär" Jag har fått många positiva komplimanger från min omgivning ang min kropp och engagemang i hälsa och träning. Jag ligger inte på kaloriynderskott eller är underviktiga men min fråga till dig är om du har några tips hur mat och träning inte skall bli något tvångsmässigt? Kanske har du fler läsare som känner igen sig?

Jag är också väldigt styrd av städning och renlighet. Detta i sig behöver ju inte heller vara något negativt men jag vill ha det rent, fint och städat i min lägenhet för att känna ett lugn. Känner en inre kontroll.

Får även tyvärr ofta dåligt samvete. Att jag inte hinner träffa vänner, familj och inbillar mig att jag är en dålig vän, syster eller dotter t.ex Jag kan få för mig att folk pratar illa om mig bakom min rygg och liknande. Kan du känna igen dig i något av detta jag skrivet? Jag du isåfall några tips du vill dela med dig av?

Kramar från Emma!

2014-05-25 @ 06:01:37
Postat av: Emma

PS. För att förtydliggöra; Det är alltså socker, snabba kolhydrater och mättat fett som jag inte äter. (Såg att jag skrev lite otydlig) Ds.

2014-05-25 @ 06:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0