jag saknar det som ännu inte lämnat mig.

vissa dagar faller regnet. vissa dagar gör jag ingenting. vissa dagar saknar jag solen,
som om sommaren redan är över och jag är blind.
[fotografi: jag]

Kommentarer
Postat av: Sanna

Älskar din blogg och du är en sån fin tjej tycker jag! Har du några tips för bättre självförtroende och att sluta vara blyg?
Jag läste även att du haft problem med att vara spontan, jag vill också bli spontan, berätta hur du gör för att släppa kontrollbehovet! Kram

2012-08-07 @ 23:01:44
Postat av: HaNzA

Jag känner precis samma ! Jag går och deppar då och då för att sommarlovet ska ta slut.. För att det har varit så fint.. Men sommarlovet är ju inte ens slut ! Och det väntar ju massa spännande saker i höst för min del också ! Och jag har läst att du har en mail som man kan skriva till dej om vad som helst .. Och det tycker jag är så himla snällt av dej ! Tanken att vilja hjälpa andra är underbar . Och som tack för att te tilbaka så vill jag att du ska veta att du alltid kan skriva till mej om du vill något eller bara söker några positiva meningar :) jag brukar vara bra på att muntra upp folk om det behövs annars finns jag bara om man vill ha någon att prata(meila) med . Min bloggmailadress är [email protected] ;) ha det fint ! Och det är okej att deppa över att sommarlovet snart är slut .. Vi är nog inte dom ända ;)

2012-08-07 @ 23:18:51
URL: http://hanza.blogg.se
Postat av: emma

man blir så himla ledsen för att det nästan börjar kännas som höst ute.

2012-08-08 @ 07:53:43
URL: http://ohsweetheart.blogg.se
Postat av: Mary

Ledsamt :/ men så otroligt vackert!

2012-08-08 @ 11:08:49
URL: http://mymary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0