om söndagskänslorna.

i bland känns det som om jag har glömt något. som om mitt halva hjärta saknas ungefär. just så känns det i dag. energin ligger gömd tillsammans med livslyckan och kärleken, kvar är en skör själ. i kväll ska jag ta hand om den. att äta frukostmat till alla måltider, titta på serier, läsa och bädda ner sig bland mjuka lakan är just det vad söndag handlar om. sålänge, kan inte ni berätta
om era helgbestyr för mig? vore en sådan himla bra kvällsläsning. ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Alva

Jag träffade en kille i somras, perfekt var han och vi har spenderat så mycket tid med vandra och jag har älskat varje sekund av det. Tills nu. Idag tog jag beslutet att göra slut, jag har tänkt på det länge, för länge egentligen. Men det känns helt rätt och han tog det så bra. Vi ska bara vara vänner och jag känner att jag är det lyckligaste jag har varit på ett bra tag. Hoppas på en nystart! Jag hoppas att sin helg gav lika mycket som min faktiskt gjorde.

2012-09-23 @ 22:29:42
URL: http://detailinthefabric.blogg.se
Postat av: emma

hade en sen länge planerad överraskningsfest för en av mina bästa vänner. allt vart hur lyckat och kul som helst fram till slutet som tyvärr inte blev helt rätt. men alla hade kul ändå och för första gången på länge känner jag mig glad på livet igen!

2012-09-23 @ 22:57:30
Postat av: Sofia

Ja men gärna! I fredags cyklade en kompis 3 km till mig i ösregn bara för att äta pizza och titta på Björnbröder (funkar hur bra som helst fastän man är 21). Sen igår och idag har jag bara tagit hand om mig själv och mitt - tränat, städat, diskat, lagat gott och ätit gott, läst fina böcker, pluggat lite, rakat benen, fixat naglarna, sovit ut. Det känns hur härligt som helst. Är redo för vardag igen!

Dessutom måste jag bara säga att jag älskar att läsa din blogg eftersom jag på något sätt mentalt adopterat dig som lillasyster. Som lillasystern jag aldrig fick.

2012-09-23 @ 23:01:16
Postat av: Madelene

Jag och tre av mina favorittjejer samlades i fredags hemma i en lägenhet (en vänlig syster lånade ut sin till oss) där vi delade på några flaskor vin och lagade lagade kyckling med grönsaker i pitabröd (åh, så gott det var! Och visst kan ni hålla med om att maten blir så mycket godare när man har lagat den tillsammans med någon?).

Vi lämnade kvällen väldigt öppen och agerade spontant. Efter middagen plockade vi fram en kortlek och började ställa frågor till varandra, vilket ledde till flera djupa konversationer. Allt kändes väldigt ärligt och blottande på något sätt.

Vid tolvslaget gick en av tjejerna vidare till krogen för att möta upp andra, medan vi andra tre satt kvar i köket till kl. 04.00 på morgonen. Vi skrattade mycket och pratade om framtiden - vad vi vill göra och var vi tror att vi befinner oss om 5-10 år.

Som ni kanske förstår blev kvällen väldigt lyckad! Vi som tidigare oftast avslutat fredagskvällarna med krogen hade i stället en lugn hemmakväll, vilket var otroligt mysigt som omväxling! Nu har vi, alla fyra, kommit överens om att det måste bli fler av dessa kvällar i framtiden - och jag längtar redan till nästa!

2012-09-24 @ 00:10:10
URL: http://msterner.webblogg.se
Postat av: Benedikte

I lördags hade jag den bästa dagen på länge. Jag mötte upp mina två fina vänner i stan. Vi fikade på världens mysigaste fik och kollade i affärer efteråt. Helt otroligt hur glad jag blir av dem. Och även om kvällen sen blev den sämsta på länge, kunde jag tänka tillbaka på dagen och känna glädjen att just jag har så fina vänner. Åh!

2012-09-24 @ 07:52:47
URL: http://Benedikte.blogg.se
Postat av: Leone

I lördags var jag och mamma och köpte en ny bokhylla till mig. Den är vit och ser lite franskromantisk ut, den känns som mig helt enkelt. Efter att den kommit på plats blev jag inspirerad till att städa ut mitt gamla liv och börja på ett nytt lyckligare och mera mig. Så det fortsätter jag jobba på i veckan också.

2012-09-24 @ 09:09:09
URL: http://lingers.blogg.se
Postat av: Frida

Hade en världsfin söndag med min älskade pappa. Vi cyklade från vår lilla förort in till stan och fönstershoppade. Älskar att cykla och älskar min pappa. Perfekt kombination!

2012-09-24 @ 09:23:36
Postat av: Erika

Umgicks med en kille jag tycker mycket om. En kille jag träffade i somras. En kille som jag inte kan sätta ord på vad jag känner för. Han satte mening på mitt liv igen då jag hela året har jobbat mot min ätstörning och han vill ha mig. Precis som jag var. En dag ändrade han sig. Han ville inte ha ett förhållande. Och sen dess har det varit upp och ner. Jag tror han är rädd. Rädd för att bli sårad och lämnad. Men det vågar han inte säga. Inte ens till sig själv. För allt det vi gått genom kan inte bara sluta såhär. Helt omöjligt. Så en dag i helgen kom han hit. Det var ett tag sedan vi sågs. Det var så fint att träffa honom. Men jobbigt. Han sov hos mig. Hela natten låg jag vaken och önskade att han skulle hålla om mig så som han brukade. Vända sig nära och bara känna hans närhet. Hans trygghet. Han gjorde det så bra. Så i helgen har jag funderat på honom. Funderat på oss. Jag tog beslutet att berätta för honom hur jag ser på det här och vad jag känner. Modigt och olikt mig. Men det gjorde jag. Kärlek är fint men den kan göra så ont.

2012-09-24 @ 09:40:41
Postat av: Ettlyckorus

Efter att ha sett ett program i Söndags om hemlösa kollade jag upp på internet på vilka sett man kan engagera sig för att hjälpa de som är hemlösa. Jag såg att just då, i samma stund jag kollade runt, var det en dag för hemlösa inne i stan där man kunde bidra med kläder/mat/hygien osv. Jag brukar verkligen inte vara spontan men det kändes bara rätt att göra det. En halvtimme efter jag sett annonsen var jag på väg med en ryggsäck full med tvålar och gamla kläder. Det var ett bra slut på helgen.

2012-09-24 @ 10:52:53
Postat av: sofiaa

Efter att jag haft en rent utav hemsk helg, med ångest och onda tankar avslutade jag den ändå ganska bra igår genom att ligga vaken och smsa med en fin kille fram tills ungefär fem i morse. Och idag ska vi träffas, för första gången.

2012-09-24 @ 14:19:15
Postat av: Alexandra

Bakade de godaste cupcakesen jag någonsin ätit, var barnvakt med min kompis åt tre underbara barn, hade OC marathon mitt i natten och så läste jag på prov. (hata hata provvecka, har så mycket viktigare saker i livet känns det som)

2012-09-24 @ 15:07:13
URL: http://emilyalexandra.devote.se
Postat av: Anonym

Kort och gott: i helgen var jag på matlagningskurs och det var så himla roligt!

2012-09-24 @ 16:51:32
Postat av: hil

På lördagen firade jag min lillebror med familjen, farmor, farfar och mormor. Goda kakor och mat, människor som jag tycker så så så mycket om, leenden och mys.
Söndagen ägnades nästan helt åt plugg, men det var inte så farligt som det låter för jag tyckte nästan att det var ganska roligt. Jag åt choklad och skrev kemi-labbrapporter bland annat. På kvällen var jag så glad för min pappa skulle inte åka till Tyskland. Han har åkt dit varje söndag-fredag i fyra veckor, men nu ska han vara hemma igen, och det var så skönt att bara höra hans steg i köket där på söndagskvällen. Jag var glad, och inte ledsen som jag varit de senaste fyra söndagskvällarna :) Dagen slutade med Lars Winnerbäck, skriva texter, drömma och med en katt sovandes på mina ben. Jag har helt enkelt haft en väldigt fin helg :)

2012-09-24 @ 18:00:04
Postat av: lollo

firade en underbar vän med trerättersmiddag, tränade och fick massor av energi till att ha en pluggdag. myste sen med en vän på kvällen. söndagen bestod av shopping & släktbesök. slutligen lite mer plugg.

2012-09-24 @ 18:54:44
Postat av: luna

I början av sommaren träffade jag en jättefin pojke, han har bruna lockar och rutiga skjortor. Precis det där som får mig på fall.

Vi gick hand i hand på stockholmsgator, lite vilsna då båda har dåligt lokalsinne. När vi skulle skiljas åt så kysste han mig. Jag var sexton år och det var min första kyss. Sen tog jag min tunnelbana och han den som går åt dem lite finare delarna av stan.

Nu kysser han på en annan flicka. Och säger att hon är fin. Inte jag.

2012-09-24 @ 18:59:10
Postat av: Maria

Halva lördagen gick jag på stan med min syster, vi delade ett stort paraply och gick runt i de tomma affärerna och kollade efter fynd. När jag kom hem skrev jag klart en novell och sedan tände jag ljus, fixade lite gott och bäddade ned mig under en stor filt och myste framför en fin film. Var supermysigt även ifall jag inte har någon pojke att pussa på!

2012-09-24 @ 20:42:19
URL: http://mariahjartalondon.blogg.se/
Postat av: M

Jag gick på sittning i en svart spetsdröm den här lördagen. Där sjöng jag mig hes till bästa sångerna, åt lyxmat och drack rödvin tillsammans med finaste människorna som jag inte ens kännt i en månad. Efteråt dansade jag till klockan sex på morgonen och jag måste bara berätta hur fint allt är här. Utbildningen känns mer än rätt, studentlivet är bättre än jag vågat hoppas på och att ha en alldeles egen lägenhet att inreda och ta hand om är nog det allra bästa.

Fast allra finaste söndagen hade jag nog för ett par veckor sedan. Då kom min bästabästa vän som jag inte träffat på tre veckor och hälsade på mig. Vi drack kaffe och åt chokladpraliner på mitt golv, pratade pojkar och allt som hänt sen sist. Efteråt visade jag henne min nya hemstad och när solen gick ner åt vi bakispizza på en gräsmatta innan hon var tvungen att ta tåget hem igen. Behöver jag säga att jag somnade lycklig den kvällen?

2012-09-24 @ 22:25:04
Postat av: Ingrid

Jag har flyttat till en förot utanför Paris. I fredags började helgen med en liten fest som min familj hade med några vänner. Kände mig malplacerad med alla vuxna med minst två barn var. Men snart så kom min amerikanska vän och plockade upp mig med bil. Vi åkte till ett Saint German för att gå på en pub med några andra au pairer. Det var mysigt och roligt.

På lördagen åkte jag in till Paris för att möta upp två tjejer jag var på kollo med när vi var tretton. Det var roligt att träffa de igen. Vi fikade, åt glass och hängde i en park.

På söndagen åkte jag in till Paris med min bästa vän här. Vi hängde runt i Paris, drack kaffe, gick fel, var inne i världens bästa bokaffär, åt picknick vid Seine och drack vin på en uteservering.

Min kompis åkte hem och jag möte upp några för att gå och se Jens Lekman.

Det här har varit den bästa helgen i Paris hittils.

2012-09-25 @ 13:36:31
URL: http://lepoptimiste.tumblr.com
Postat av: elin

Tränade med en vän, hade tacoskväll med familjen, gick en långpromenad vid havet ;)

2012-09-25 @ 13:56:43
URL: http://www.beriz.blogg.se
Postat av: M

Jag gick på sittning i en svart spetsdröm den här lördagen. Där sjöng jag mig hes till bästa sångerna, åt lyxmat och drack rödvin tillsammans med finaste människorna som jag inte ens kännt i en månad. Efteråt dansade jag till klockan sex på morgonen och jag måste bara berätta hur fint allt är här. Utbildningen känns mer än rätt, studentlivet är bättre än jag vågat hoppas på och att ha en alldeles egen lägenhet att inreda och ta hand om är nog det allra bästa.

Fast finaste söndagen hade jag nog för ett par veckor sedan. Då kom min bästabästa vän som jag inte träffat på tre veckor och hälsade på mig. Vi drack kaffe och åt chokladpraliner på mitt golv, pratade pojkar och allt som hänt sen sist. Efteråt visade jag henne min nya hemstad och när solen gick ner åt vi bakispizza på en gräsmatta innan hon var tvungen att ta tåget hem igen. Behöver jag säga att jag somnade lycklig den kvällen?

2012-09-25 @ 22:36:28
Postat av: M

Jag gick på sittning i en svart spetsdröm den här lördagen. Där sjöng jag mig hes till bästa sångerna, åt lyxmat och drack rödvin tillsammans med finaste människorna som jag inte ens kännt i en månad. Efteråt dansade jag till klockan sex på morgonen och jag måste bara berätta hur fint allt är här. Utbildningen känns mer än rätt, studentlivet är bättre än jag vågat hoppas på och att ha en alldeles egen lägenhet att inreda och ta hand om är nog det allra bästa.

Fast finaste söndagen hade jag nog för ett par veckor sedan. Då kom min bästabästa vän som jag inte träffat på tre veckor och hälsade på mig. Vi drack kaffe och åt chokladpraliner på mitt golv, pratade pojkar och allt som hänt sen sist. Efteråt visade jag henne min nya hemstad och när solen gick ner åt vi bakispizza på en gräsmatta innan hon var tvungen att ta tåget hem igen. Behöver jag säga att jag somnade lycklig den kvällen?

2012-09-25 @ 22:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0