om frostbitna solglimtar.


blodgrape, knäcke med ost och gurka, hemgjord kanelmüsli med yoghurt och te. en så enkel frukost som denna gör sig alltid mycket mer solig i fint porslin. här med en secondhand-fyndad guldbricka, muminmugg och muminsked, skål från rörstrands swedish grace och ännu en kopp, med frostiga snöflingor från åhlens. i dag ska jag och benjamin på stadsäventyr. promenad,
bio, lunch och i frostig januarisol. känns himla bra. ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: nellie

så fint, som alltid

2013-01-07 @ 12:41:17
URL: http://domfyraarstiderna.blogg.se
Postat av: Emilia

så fint!

2013-01-07 @ 14:06:14
URL: http://eewmiliaa.blogg.se
Postat av: S P R A L L I C E-fotografi och fint

Så himla fin frukost!

2013-01-07 @ 14:45:38
URL: http://sprallice.blogg.se
Postat av: Moa

Åh, jag älskar Swedish Grace-skålar så mycket. Någon dag ska de bli mina, måste bara fundera på vilken färg som är finast.

2013-01-07 @ 16:29:34
URL: http://tendermercy.blogg.se
Postat av: elina

åh vad gott det ser ut!

2013-01-07 @ 16:47:00
URL: http://elinamarie.blogg.se
Postat av: Lena

Men åh, så gott. Önskar att jag hade lite sovmorgon någon dag i veckan, för att kunna lyxa till det så. Puss!

2013-01-07 @ 17:07:09
URL: http://midnightcity.blogg.se
Postat av: Fanny Walhed

Åh, vad gott det där ser gott ut! Och jag som är hungrig haha...

2013-01-07 @ 17:12:30
URL: http://komigenfanny.blogg.se/
Postat av: Lisa

mums

2013-01-07 @ 17:22:43
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Moa

va gott med blodgrape. så fint porslin också!

2013-01-07 @ 21:51:33
URL: http://radjur.blo.gg/
Postat av: Hedwig

Åh! Kan inte du dela med dig lite av dina recept på müsli? Låter så gott! :)

2013-01-08 @ 10:33:43
Postat av: Sofia

Kan du inte lägga upp receptet på din kanel müsli?
Letar efter en ny fin favorit frukost!! Kramar

Svar: åh, det kan jag absolut göra! håll utkik! tusen kramar till dig!
Hannah.

2013-01-09 @ 15:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0