och hela himlen är färgad blå.

lördag. och gissa var jag befinner mig? på mitt bästa ställe på jorden. sommarstugan! och åh, jag vet att, vare sig regnet faller eller solen strålar så har jag det alldeles underbart. under tiden tänkte jag visa ännu ett fynd från min fantastiska jönköpingstripp här om veckan. alldeles utanför stan i en nästintill omärkbar lokal visade rebecca mig en världsfin secondhandbutik.


och vad fann jag där om inte majas alfabetsbok av lena andersson! som ni vet är jag fullkomligt upp-över-öronen-förälskad i hennes illustrationer och för en femma tvekade jag inte en sekund. 


det är samma illustrationer som i mitt alfabetsspel och jag tänker att några utav dem ska få hamna i en gulding ram på väggen min. tror det kommer bli hur fint som helst! åh, och nu ska jag återgå till sånt som att dricka grönt te, säsongens favorit och mysa med vidare med familj, släkt och benjamin, såklart. tusen kramar, och ha det fint! puss
fotografi: jag

Kommentarer
Postat av: samovaren

majas alfabet! åh, den hadde eg gløymt.

2013-05-25 @ 13:54:58
URL: http://samovaren.wordpress.com
Postat av: e

Så härliga bilder :)

2013-05-25 @ 13:57:27
URL: http://www.beriz.blogg.se
Postat av: linnéa

Åh älskar din blogg, sättet du skriver på och dina bilder, fortsätt med det du gör för du gör det sjukt bra och inspirerande!!

2013-05-25 @ 14:56:03
URL: http://justliinnea.blogg.se
Postat av: Hanna

åå, majas alfabet! minns när jag var liten och mamma spelade gitarr och sjöng de sångarna för mig! lena andersson är ju för övrigt helt fantastisk, åå hennes illustrationer alltså.

2013-05-26 @ 10:38:03
URL: http://finarefinast.blogg.se
Postat av: Lydia

Åh, den boken är så himla fin! Var tvungen att leta reda på min gamla kopia haha, synd bara att den är så sliten (sidorna med L, M, N och O är urrivna...). Nostalgi!

2013-05-26 @ 18:27:57
URL: http://elementarpartiklar.blogg.se
Postat av: Emelie

Som vanligt drömskt, tryggt och fantasifullt :)

2013-05-26 @ 19:37:41
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0