med tiden kommer jag bli redo för dig.

och hur går det med kärleken, hannah? när någon frågar vill jag alltid svara ja. ja, det går bra. det går så himla himla bra!! jag har hittat någon ny. vi hånglar och dansar, håller varandras händer genom staden och bokar spontanbiljetter till paris. jag är lycklig och mer kär än någonsin. kan inte fatta att han är min. 

 

men så är det inte.

 

Tumblr


jag är så långt i från den illusionen jag kan komma. och det är nog ingen som förstår hur jag hamnade här, att en nittonårig livsglad tjej inte ens vill bli kär. men det är så jag ser det nu. att jag inte vill, borde eller ens kan hitta någon ny att kalla min. han som fick bjuda mig på kaffe, i sina kompisars lägenhet, alldeles bakfull och fel. hans nummer finns inte längre i min mobil. raderade det utav ren panik.


för jag är så trött på allt det där. det börjar med en ytlighet, och när det sedan kommer till att lära känna mig på djupet får man inte höra mer. vågar inte visa mitt rätta jag. vågar inte låta någon komma nära. jag är så trött på att inte bli kämpad för. jag är så trött på att springa i från.

det här var sista gången.

 

jag är redo för en förändring nu. det kommer ta tid. men något måste göras. jag ska jobba bort muren. den som hindrar mig från fjärilar och hjärtepirr. tegelsten för tegelsten ska jag plocka ner den. först bort med rädslorna, sedan mina hjärnspöken och sedan alla krav. man måste älska sig själv innan man vågar älska någon annan, och man måste vilja älska för att kunna bli älskad. och jag trodde jag var redo. jag trodde jag kunde älska. men det kunde jag inte. 

 

och jag ska bygga upp mig själv igen och jag ska finna en vilja för kärleken. då ska du få se, vem du än är ska du få se. att jag är så mycket mer. så himla mycket mer.

 

du kommer få hålla om mig när jag är ledsen och gråter. en panikångestattack som en sorglig film. du kommer vilja hålla om mig och jag kommer låta dig, fastän ingen annan någonsin fått kommer jag låta dig. just dig.

 

du kommer få röra mig. dra bort håret från ansiktet och promenera med fingrarna längs svanken. utan att jag ryggar tillbaks, utan att jag känner mig obekväm och fel. och jag kommer älska dig, se på dig och - utav ren lycka le.

 

du kommer få frukost på sängen, så ofta jag får göra den till dig kommer du vakna till doften av nybakta scones och en kryddig kopp te. eller kaffe, om du hellre vill ha det. och du kommer älska det. älska alla mina tända ljus och min utvalda det-här-är-mitt-humör-i-dag-musik. och du kommer vilja veta vad jag vill ha så du kan göra detsamma till mig någon dag, när jag är skör och inte orkar själv. och du kanske kommer du få överraska, till och med. för jag kommer ha lärt mig tycka om sånt, att inte behöva ha hundra procent kontroll.

 

du kommer få ta med mig på äventyr. väcka mig mitt i natten och vilja åka till paris. prata intensivt och göra planer, precis som jag när jag sprudlande ringer dig nästa dag för att berätta om ett nytt drömbestyr eller en lördagsplan. bara du och jag. sådana kommer vi va.

 

du kommer få känna dig älskad. och inte behöva tveka på det. inte bli struntad i eller bortglömd. för jag kommer alltid vilja få dig att må bra, för det är du, alldeles speciellt du som gör mig glad. så galet glad.

 

du kommer få mina dagar, och du kommer få mig. och jag kommer få dela ditt liv, och du kommer aldrig någonsin känna dig utestängd från mitt. 

 

för vem du än är, när vi än hittar varandra och hur vi än möts. kommer jag vara redo för dig.

med tiden kommer jag bli redo för dig.  

ph: weheartit.com


Kommentarer
Postat av: Melina

Der här kom så jävla lägligt för mig. Jag har aldrig varit kär, aldrig, inte ens lite förtjust knappt. Och jag tror det är för att, precis som du säger, att jag inte är redo, för jag kan inte älska mig själv ens. Jag har precis börjat gymnasiet och i det hav av människor som finns har jag noterat nått antal jag kan räkna upp på min egen hand. Personer som jag på ett så klart ytligt sätt fått för mig skulle passa ihop med mig. Men egentligen vet jag ju inte, och jag tror verkligen inte det är mina typer. Det är bara i något desperat försök till att bli kär jag noterar dem. Ikväll är det fest för alla ettor och tvåor, och jag är nervös. Men jag ska faktiskt bara försöka ha kul, trots att jag vet att jag inte har plats för kärlek just nu. TACK OCH PUSS OCH KRAM!

2013-10-03 @ 18:53:49
Postat av: Veronica

Så himla bra och fin text!

2013-10-03 @ 19:03:39
Postat av: Sigrid

behövde passager ur detta på min egen blogg, för att det var så himla bra. så himla rätt på sak. så himla rakt in i hjärtat så det sved. puss på dig

2013-10-03 @ 19:09:03
URL: http://sigridmariaa.blogg.se
Postat av: hedda

när jag läser detta rinner tårarna. så pass att jag var tvungen att gå upp från sängen och stänga dörren till mitt rum för att inte mamma och syrran ska höra uttrycket för sorgen inom mig. tårarna. gråten. rädslan för att aldrig någonsin bli älskad. oron över att behöva somna ensam varje kväll för resten av livet och över att kanske aldrig kunna få mina egna barn. på grund av ensamheten.
förlåt, var tvungen att få det ur mig. du skriver så vackert, känsloladdat och konstnärligt. fortsätt med det, gör det du vill och känner för. ha roligt. var glad. för jag vill att andra ska vara glada. trots att jag själv inte har någon anledning att vara det.
höstkramar

2013-10-03 @ 19:09:08
Postat av: Jojo

Så vackert och sant

2013-10-03 @ 19:26:34
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Postat av: Signe

så himla fint och välbehövligt

2013-10-03 @ 19:40:35
URL: http://signevelina.devote.se
Postat av: Anonym

Du skriver så fint och tryggt om en relation med dig att man nästan vill bli tillsammans med dig

2013-10-03 @ 19:57:36
Postat av: Anonym

Du är så sjukt jäkla fantastiskt bra på att skriva! Sluta aldrig med det! Du får mig och alla som läser din fina blogg att känna att man är okej för den man är. Man kommer finns kärleken någon gång. Och man är inte ensam om att känna vissa saker. Du är
Bäst

2013-10-03 @ 20:05:27
Postat av: Hanna

Åh, vilken fin text, fin tanke och dröm!

2013-10-03 @ 20:12:45
URL: http://hhhannahhhs.blogg.se
Postat av: Sandra Leone

Jag känner igen mig så mycket Hannah! För det finns ju någon här precis framför mig. Som håller om mig, kallar mig vacker, ser mig i ögonen och säger att jag är ren glädje. Som till och med säger att det skulle kunna bli vi och som jag tycker om så mycket att hjärtat knäcks av på mitten. Men jag kan inte. För blir man kär är fallhöjden så jävla lång. Och jag vill inte falla mer inte nu när någon precis börjat lappa ihop mig.

2013-10-03 @ 20:12:52
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: Liss

Tipstips! Låten "Låtsas som det regnar" av Veronica Maggio! Säg till om du tycker om den!

2013-10-03 @ 20:20:29
Postat av: Sofia

Denna text behövdes verkligen! Tack!

2013-10-03 @ 20:29:37
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: cupcakesforbreakfast.blo.gg

åh, så jäkla bra och så jäkla fint. så här ska det va. tror på dig hannah, du kommer klara detta. och jag vill gärna vet hur det går, hur du gör. :)

2013-10-03 @ 20:31:46
URL: http://cupcakesforbreakfast.blo.gg/
Postat av: Madeleine -an uncompromising feministic vegan

jag känner igen mig i vartendaste ord. jag tänker och känner precis samma just nu.

2013-10-03 @ 22:56:01
URL: http://sisterdisco.blogg.se
Postat av: Elin

Hannah, det här kan ha varit det finaste jag läst det här året, herregud. det kom så lägligt och satte sig så fint i hjärtat.
tacl

2013-10-04 @ 06:36:19
URL: http://elinuden.blogg.se
Postat av: Anonym

Hannah, det här kan ha varit det finaste jag läst det här året, herregud. det kom så lägligt och satte sig så fint i hjärtat.
tack

2013-10-04 @ 06:36:25
Postat av: Anonym

Fint skrivet!! Så himla bra att skriva texter såhär, blir inspirerad!! :)

2013-10-04 @ 10:55:35
Postat av: anne marte

du skriver så himla fint! noen ganger har jeg det så travelt at jeg bare ser på bildene dine, men når jeg har tid til å lese så er det bare så fint. sårt, men fint. og du kommer til å bli forelsket igjen, og det kommer til å være bedre enn noen gang, og du kommer til å elske og bli elsket så høyt at det kan være svimlende, og det kommer til å bli så bra. men ikke stress, alt kommer til sin tid <3

2013-10-04 @ 12:06:15
URL: http://annehalen.blogg.no
Postat av: P

Så himla bra skrivet.. så knäppt egentligen att det ses som något "onormalt" att faktiskt vara singel. Det är ju bättre än att vara tillsammans med någon som är helt fel för en!

2013-10-04 @ 16:41:46
Postat av: Ann

Hejahejaheja dig!

2013-10-04 @ 17:28:59
URL: http://likeglencoco.blogg.se
Postat av: ppetra

Jättefin text, verkligen!

2013-10-04 @ 19:04:21
URL: http://ppetra.blogg.se
Postat av: lisa

åh så bäst text!

2013-10-04 @ 23:51:06
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Jennie

Så bra text!

2013-10-05 @ 15:12:17
URL: http://ineedyoutoneedmeback.devote.se
Postat av: Elin Ohre

herregud så fint, Hannah!!

2013-10-07 @ 00:30:01
URL: http://spacefortwo.blogg.se
Postat av: matilda

alltså hannah!! så himla fantastiskt.

2013-10-07 @ 20:56:11
URL: http://somsnus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0