dubbla hjärtslag och lätta andetag.

onsdag. och det var nästan som om jag flydde. flydde till sommarstugan, till solskenet, familjen och de lätta andetagen som jag alltid brukar känna av under mina dagar vid kusten. jag tog morgondopp, tog långpromenader längs havskanten och bläddrade i nya magasin innanför regnet. det var fina dagar, trots att mitt hjärta ännu slår dubbla hjärtslag.


som av stress. som av ovisshet. som av ångest. som av en hemlighet. men jag vill leva, leva så att det strålar. tänker inte låta en ända dag gå till då de onda får vinna. skratt och leenden, kärlek och livslycka. det är det som gör mig starkare än allt.


nu tänkte jag visa ett par närmare vykort på mitt kanske bästa sommar-klädval. vintageklänningen köpte jag på myrorna och tänkte klippa kort. men nej, jag tror bestämt att den får vara precis så här. alldeles utmärkt längd!!
 
med klänningen bär jag gubbskor från scorett och mina nya bästa brillor som jag berättade om här. nu är jag tillbaka hemma i skåne igen. här vankas jobb, att träffa fina vänner och att försöka byta lätta andetag mot djupa, och dubbla hjärtslag mot enkla och påminnas om att det var det här sommaren skulle handla om. tusen kramar, och ha det fint! puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

vad fint!!

2014-07-09 @ 22:55:31
URL: http://skimmer.blo.gg
Postat av: Alice

As fin klänning!

2014-07-09 @ 22:57:19
URL: http://aliceochstina.blogg.se
Postat av: frida

du e så fin och klänningen är en dröm!!!

2014-07-09 @ 23:50:33
URL: http://stummaord.blogg.se
Postat av: Emelie - Lever drömmen i Paris!

Jag tycker också klänningen är perfekt längd. Sedan gör du rätt i att försöka fly in i välmående, för obehag, osäkerhet, stress och ångest är bara onödigt och gör dig illa. Att oroa sig löser inte problem, det bara göder dem. Många stora peppklappar!

2014-07-10 @ 08:35:39
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Postat av: angelica

så himla fin & somrig klänning!

2014-08-01 @ 07:18:35
URL: http://www.indianchief.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0